Vallásos emberek! Magyon félek, mit tegyek?
Én vallásos vagyok, Krisna tudatban hiszek de a keresztémység is a napjaim részét képezi ez most mindegy. Egy este óta éd mióta irodalom órán a létkérdést tárgyaljuk félek a végtelentől. Nem a haláltól, hanem, hogy vagyok és meg van, hogy létezni fogok....nagyon borzongató és félek
Mit tegyek? Meg tudtok myugtatni? 18/f
Egyszer volt nekem is ilyen.
Tudatosítsd, akkor már nem emberi tudatod lesz, hanem ami nem unatkozik, csak szeret. De nem is csak szeret, hanem egységet sugároz.
Igen, örökké létezel majd, testvérem, de egyben örökké egységet fogjuk egymás felé sugározni, egymásban. Ne félj tőle, mert a legtökéletesebb állapot... Minden feletti, mindenen kívül lévő, tökéletes tudatállapot lesz.
Még valami...
Dobd el hiedelmeidet, vallásaid, s térj át istenre, fejlődésre, jóra, tudásra, gondolkodásra, hogy több százszorosára gyorsítsd fejlődési szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!