Ha múlt héten elájultam suliba akkor ha ezen a héten is megtörténne mit csinálnának?
Figyelt kérdés
Hívnák a mentőt vagy elküldenének orvoshoz esetleg haza? Nagyon ciki lenne megint?2017. szept. 16. 22:04
1/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Nem te tehetsz róla
2/12 A kérdező kommentje:
És mit csinálnának?
2017. szept. 16. 22:09
3/12 anonim 

válasza:

Szerintem ha valaki csak úgy elájul,azért az nem semmi.
Nem azon kell gondolkozni,hogy mi lesz ha ezen a héten is...,
hanem holnap pihenni kell,és hétfőn elmenni a háziorvoshoz,mert ebből akár nagyobb baj is lehet!!!
4/12 A kérdező kommentje:
Nem csak simán elájultam...hanem sokat kellett állni és azért és jövő héten ugyanez lesz:(
2017. szept. 16. 22:13
5/12 anonim 

válasza:

Ha nem ébredsz fel, akkor mentőt hívnak. Ha hamar felébredsz, akkor állapottól függően hazaküldenek, hazajuttatnak, szülőket értesítik és orvosi kivizsgálást is kérhetnek, mert nem fogják minden héten nézegetni ahogy összeesel. Amit persze elutasíthatsz, mert nem kötelezhetnek rá, de akkor valószínű az iskolából is repülsz, persze attól függ mennyire szigorú iskola.
6/12 anonim 

válasza:

Ha az állás miatt volt akkor kérj leülési lehetőséget, bár alapvetően a hosszú állásba sem szabadna elájulni. Bár nálunk is minden évben volt ilyen ember aki a tanévnyitó egy órás unalmas beszéd alatt ácsorogva összeesett, szóval nem ismeretlen dolog.
7/12 anonim 

válasza:

Miért küldenének el a suliból valakit azért, mert többször elájult? Komolyan van ilyen??
8/12 anonim 

válasza:

Én nem azon aggódnék, hogy mi lesz, hanem elmennék az orvoshoz, hogy nézzék meg, mitől van. Ok nélkül senki nem ájul el (a sok állástól sem), és minél hamarabb kiderül az oka, annál könnyebb helyrehozni.
Mennyi idős vagy?
Fiú/lány?
Eszel rendesen?
.... stb.
9/12 anonim 

válasza:

Vérnyomásod milyen? Alacsony?
10/12 anonim 

válasza:

Értelmezni kellene a választ. Ha a sok elájulás miatt orvosi kivizsgálást kérnek tőle és ő nem csinálja meg, akkor nem fogják szép szemmel nézni. Nyilván ez nem a második elájulásnál lesz, hanem a tizediknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!