Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Survivor rajongók?

Survivor rajongók?

Figyelt kérdés
Kinek szurkoltok vagy szurkoltatok a survivorban? Én Anitának.

2017. szept. 16. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Az jó. Én ma csaptam ki rá. Jó volt.
2017. szept. 16. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem nézem,de a családomban mindenki más nagy survivor rajongó :D Mostanában csak ez megy a tévében.Ha jól tudom,ők is valami Anitának.
2017. szept. 16. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
A Ferin kívül mindenkinek :D
2017. szept. 16. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:

hát ferinek tényleg nem. emberként gáz, de legalább játszik.

ez sem mondható el mindenkiről, barbara pl semmit nem csinál az ármánykodáson kívül. nóra sem túl hasznos, de hát ilyen is kell, ha csupa értelmes és normális embert válogattak volna be, akkor nem lenne show. nagyon beképzelt, nagyképű, hisztis, ha valaki normálisan és őszintén elmondja a véleményét, akkor vérig sértődik, és egyből bosszút forral. bosszút állni azért, mert valakinek nem szimpatikus? nórika, ha ezt olvasod, próbáld már felfogni a kis agyaddal, hogy emiatt nem állunk bosszút, ehhez mindenkinek joga van! és tény, hogy az emberek nagyobbik részének nem vagy szimpatikus. igaza volt klaudiának, tényleg egy affektálós, nyávogós valami vagy, nulla eredménnyel.

teljesen jogtalan, hogy akik egyszer már megküzdöttek azért ügyesen, hogy kitegyenek vkit, utána az a vki visszajön, és kiteszi a régi embert.

nagyon undorító volt a lilla lejáratókampánya, mit hitt, hogy ez csak erőjáték?

taktikázni is kell, és ha már nincs más lehetőség, akkor az ember csak olyat tud kitenni, akivel jóban van. náluk is ez volt, a két fiúnál necces volt, hogy melyiknél van a védettség, egyszerűen nem volt más lehetőség.

sajnálom, ha neki ez ennyire fáj, de kb mindenki így döntött volna. ez végeredményben nem csapatjáték, mert nem egy csapat fog 20 milliót nyerni.

mindenkinek a saját érdekeit kell nézni, ha a puszipajtásét nézi, akkor elvérzik.

anita igenis tett azért, hogy győzzön, mind erőben, mind agyban. remélem benedek még esélyes, mert ő is megérdemli.

gergő is megérdemelné, nagyon korrekt, normális srác.

2017. szept. 16. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Adrinak, és Iliásznak szurkolok.
2017. szept. 22. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Iliász nyert :(
2017. okt. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!