Egyesek szerint gáz, hogy a kedvenc színészem 50 éves, én meg 20 éves létemre rajongok érte. Szerintetek is gáz?
Az mind semmi... Kapaszkodjatok meg... (a gyengébb idegzetűen most ne figyeljenek ide...) Én rajongok némelyik underground germán zenéért!! Ezt kapjátok ki...
Pl Einstürzende Neubauten.
Na, azért csak akad 1-2 dolog, amiben tudnak valamit tartalmasat, értelmeset felmutatni önmaguktól.
*elhiszem neki minden alakítását
*a másikért meg ne
(Bocsi a hibákért,autocorrectre van állítva a telefonom 😃)
Köszönöm szépen a válaszokat,teljesen igazatok van,Örülök,hogy még vannak ép eszű emberek!
Szerintem nem gáz. Egy normális rajongó a kedvence munkáját nézi, nem pedig szerelmesen sóhajtozik.
A munka milyensége pedig nem függ az életkortól.
Miért lenne gáz szeretni egy tisztességes, tehetséges színészt ahelyett, hogy egoista tini csitriketmajmolnál, akik botrányokkal akarják felhívni magukra a figyelmet?
Elárulom, az én kedvenc énekesnőm Kylie Minogue, akit egy év választ el az 50-től. És akármilyen meglepő, az ABBA-t is imádom. Ők tényleg maradandó, örökzöld slágereket alkottak, amik soha nem lesznek "lejárt zenék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!