Melyik az a magyar youtuber, akit kedvelsz és szívesen nézed a csatornáját, és melyik az, akit nem csípsz/utálsz? És miért?
Retroshock!, Játékpartizán, Kon-Troll (nem csak a GTA V videóik a jók), JustVidman, Zállatorvos, TheVR, Hollywood New Agency, Szalay Isti, Markov Productions, Kávészünet Pszichológussal. Ezeket a tartalomgyártókat szeretem.
Akit nem szeretek az Dancsó Péter Videómániája, piperkőc stílusú, az őt bálványozó tiniknek produkálja már magát csak. Facepapi hááát, jó lenne, csak eléggé "rat" stílusú az egész, azóta irritál kicsit, hogy a videók elején feiratkozást kér. Szerintem ezt a végére kéne tennie. Az összes "Top 5" "Top 10" és ezek permutációi csatornákat utálom. Minecraft videókészítőket szintén kerülgetem, de a legnézettebb videók között van, így mindig látom Sajt32 meg Uborcraft videóit.
Nessaj a kedvencem mindig tudok nevetni a hülyeségein. :D Illetve szeretem még zsozeatyát, radics petit és videómániát. Martinvlogol csatornáját is kedvelem.
Akik a legjobban irritálnak:Polla, Dezső Bence, Viszkok Fruzsi, Benipowa stb.. szerintem folytathatnám a sort hajnalig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!