Cheese Pancakes kérdése:
A fogyatékkal élőknek jól esik ha kivételeznek velük?
Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 14:39
1/5 anonim válasza:
Van ket fogyatekkal elo ismerosom, es nem szeretik. Azt viszont igen, ha figyelembe veszik ezt. Pl. Nem kell mankoval allni a villamoson, megfogjak az ajtot, mig behajt a tolokocsival.....
2/5 Mirtiádész válasza:
Nyilván nem. Ők is szeretnének ugyanolyan emberek lenni, mint mi, tehát nem hiszem, hogy például egy kerekesszékes kedvelné, hogy abban ül. De el tudja fogadni. Én azt hallottam, hogy nekik az is "sértés", ha olyan dolgokat csinálnak meg helyettük, amiket ők is meg tudnának csinálni. Egy fogyatékkal élő személyben sokkal több akaraterő van, mint egy "átlagos" emberben. (Ez csak az én véleményem.)
3/5 Mirtiádész válasza:
Egyébként az elsőnek igaza van.:)
4/5 anonim válasza:
Van olyan fogyatékkal élő is, aki magáról sem tud, az ilyenek azt sem tudják, hogy kivételeznek velük.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 13. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!