A Tóth vezetéknévhez milyen keresztnevet adnátok?
Figyelt kérdés
Valami különleges és nem mindennapi lánynévre gondoltam. Nagyon tetszik a Aida, Délia, Katherina, Tatjána, Lejla nevek. Meg szeretnék ötleteket. Nem feltétlenül magyar névre gondoltam inkább angolra vagy franciára. Köszönöm a válaszokat!2017. szept. 9. 19:52
1/21 anonim válasza:
Tóth Dzsesszika.
A Tóth név mellé, bármilyen ritka keresztnév izzadtságszagúan hangzik.
5/21 anonim válasza:
Szerintem meg pont a Tóth névhez nem illik "nem mindennapi" név, külföldi meg aztán végképp nem.
Én például a Viktóriát tudnám elképzelni.
6/21 anonim válasza:
Eufrozina, Mirjam, Evelin, Ildikó, Patrícia, Emese, Marianna, Martina, Izabella, Dorottya, Klementina, Erika, Csenge, Marina, Alexandra, Blanka, Bianka, Dominika, Valentina, Boglárka, Bíborka, Imola, Apollónia, Apolka, Friderika, Franciska, Pálma, Brigitta, Bernadett, Odett, Valéria, Jácinta, Lilla, Emília, Dorothea, Letícia, Olívia, Julianna, Jusztina, Romilda, Hildegárd, Izolda, Regina, Rebeka, Piroska, Kitti, Krisztina, Karolina, Renáta, Dorabella, Villő, Borbála, Manuéla, Lujza, Loretta, Evangelina, Emerencia, Viola, Violetta, Rikárda, Amanda, Szabina
7/21 anonim válasza:
/*Dorabella helyett inkább Petronella vagy Arabella:)
9/21 anonim válasza:
nem beszólásképp, de tènyleg ennyire meg akarod szivatni a gyereked egy "különleges" névvel?
10/21 anonim válasza:
Tóth Teszkós Terézia. Némiképp különlegesebb a Tóth Sophia Arabella.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!