Lehetséges, hogy ezért tartanak tőlem a fiúk?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok. Két kisebb komolytalan kapcsolatomon kívül még nem volt komoly barátom.
Értelmes, talpraesett, céltudatos vagyok, emelett még külsőre is jól nézek ki. Legalábbis ezt mondják, én nem nagyon hiszem el. Szóval azt tudom, hogy nem vagyok csúnya, de "top" csajnak sem tartom magam. Inkább olyan átlagos, vagy annál kicsit több.
Kedves vagyok, tudom mikor, kivel és hogyan kell viselkedni és illedelmesnek is tartanak. Szóval kellemes társaság vagyok és vidám a természetem is alapvetően.
Lehetséges, hogy azért nincs barátom, mert a fiúk félnek az ilyen, hozzám hasonló lányoktól?
Mit lehet kezdeni ezzel a félelemmel?
Köszönöm a válaszokat!
"Minél inkább fokozódik a vágyunk, annál értékesebbnek látjuk a tárgyát: te félsz tőlük."
Erre céloztam.
"Mit lehet kezdeni ezzel a félelemmel?"
Nincs erre semmi különleges módszer, egyszerűen csak odamész egy fiúhoz, és elkezdesz beszélgetni vele. Nem tűnsz hülyének, ha az is igaz, hogy nem vagy csúnya, biztos össze fog jönni, mi, fiúk általában nem utasítunk vissza egy szép és értelmes lányt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!