A rendőrség ha akarja bele tud menni a facebookomba?
2-es és 3-as jól leírta az elméletet.
na most a gyakorlatban tök simán feltörik neked, pont ezért, mert tudják h jogi úton nem jutnak messzire. azért civilizált országokban keményen működik az adatvédelem, hivatalosan nem fogják minden szirre-xarra kiadni vkinek a privát adatait.
aztán gyakorlat meg ugye az, h nem is kell olyan messze menni, vagy feltörik feketén, vagy elég ha a szolgáltatónál (mármint a magyarhoz pl UPC stb) IP alapján kutakodnak és abszolút mindent megtudnak rólad. milyen lapokat látogatsz, még a jelszavaidat is.
persze ez se túl legális, na de ha a rendőrség nem törvénysértősen járna el, a felderítési mutatójuk erősen közelíteen a nullához.
7-es vagyok.
12-es! Link nincs, gondolod, hogy nem törölték? A híradóból értesültem róla, és igen, láttam, ahogy elvitték bilincsben az egyiket, és a GYK-ra hivatkoztak, hogy itt tervelték ki a terrorcselekményt. Durva volt, ja! De megérdemelték.
A net világában még azt is előkereshető, ha leírsz egy igent, vagy nemet.
Ez azért túlment minden határon. Linket ne is remélj senkitől. :)
A facebook semmit sem tud kiadni.
A nyomozóhatóság a telefonod cellainformációit használja fel a nyomozáshoz, ez olyan, mint a repcsin a fekete doboz.
És egyéb rafinált dolgok. Pl. Olyan appok, (mert alapból rafkósan van beállítva)
Nézd csak meg a jegyzetek appot, azon belül az engedélyek menűt. Nos mi köze van jegyzetek appnak a te: névjegyzékedhez,Fényképezőgép, fotóidhoz...és miért használja a mobiladatot.
(Azért mert nem tiltottad le)
Nem egy-két app vihet ki incormációt, úgy hogy nem is tudsz róla.
16-os!
Ha nem hiszed járj utána. Szerinted kockáztatnám a közel 8 éves regisztrációmat egy kamu válaszért? Nem röhögtetlek, ez így történt és kész. Egyébként semmit nem muszáj elhinned, senki nem kötelezett rá.
Én is láttam a hírekben, amire hivatkozol. Én meg azt mondom, kamu-hír, hogy a Fidesz halalmát erősítse: mi megvédünk.
Csak valahogy nehéz elhinnem, hogy pont itt beszélték meg. Ennyi. Ettől még igaz is lehet a hír.
Csak emlékezz vissza, hogy fontoskodott a TEK, amikor Brad Pity hazánkban forgatott, a hatástalanított weapons...csak felesleges hisztériát keltettek. Vagy, amikor a diákot szorították a földre, a farsangon. A rádióban is volt, milyen nevetséges és fontoskodóak, de akkor sincs ezzel baj, jobb az elővigyázatosság.
Időközben láttam egy müsort mely szerint a forgatáshoz használt weapons szlovák törvények szerint lettek hatástalanítva , ami nem felel meg a magyar módszerrel...nézz utána, ha érdekel.
Csak annyit kivántam jelezni, hogy attól még hogy a hiradóban volt nem biztos, hogy elhiszem. Ilyen vagyok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!