Szerintetek miert akart le beszelni az ex baratom arrol hogy elmenjek?
Figyelt kérdés
Volt egy fiu akivel 15-eves koromban jartam.Azutan szakitottunk o szakitott velem rgy elegge jelentektelen dolog miatt.De en nem haragudtam ra azutan sem igy tarytottuk a kapcsolatot szoval nem jartunk csak meg maradt a jo emberi viszony kozottunk.Egyszer amikor talaokoztunk akkor en elmondtam neki hogy en meg ismerkedtem egy fiuval es hogy hozza akarok koltozni es erre o le akart beszelni rola hogy ne menjek el ahhoz a masik fiuhoz.Meg elkezdte nekem mondogatni hogy egy ilyen szep no mint en nem mehet el meg ilyesmi.Meg elkezdett hivogatni utanna mobilon.2017. szept. 5. 16:54
1/2 anonim válasza:
így szerintem baromira semmi köze hozzá, hogy kivel milyen kapcsolatot létesítesz. odaköltözöl-e vagy sem. nem az ő dolga már.
és ne mellébeszéljen, hanem ha akar valamit, akkor mondja, meg hogy bejössz neki, gyerekként idióta volt, de azóta már nyilván felnőtt, változott... és majd eldöntöd, hogy mi legyen, adsz neki esélyt vagy sem.
de ha nem, akkor onnantól fogva tényleg azt csinálsz amit akarsz. ez a Te életed :D neki nem tartozol elszámolással...
de hogy konkrétan miért akart lebeszélni: 99% hogy újra összejönne veled.
2/2 anonim válasza:
Miért állsz vele egyáltalán szóba?
Mi köze hozzá, mit csinálsz?
Semmi, jó lenne, ha ignorálnád, mert amint láthat, teljesen hülye és korlátozni akar, holott tudnia sem kéne a dolgaidról, nemhogy beleugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!