Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 22 évesen nem éltem. Nem...

22 évesen nem éltem. Nem voltak kapcsolataim, se discoba nem voltam. Ciki ez?

Figyelt kérdés

2017. szept. 5. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

22,32,42,52...kit érdekel?

Nem volt lehetőséged, önbizalmad, kedves stb, de ezen TE is simán tudsz változtatni BÁRMIKOR. Szerintem ennyi idősen ne parázz rá. Legalább tudod milyen egyedül és nem félsz egyedül lenni, mint a legtöbb ember.

27F

2017. szept. 5. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

11 es vagyok.

Pont 22 évesen voltam diszkóban először és utoljára XD megynugtatlak, nem élmény a cucc. Biztos van, aki szeret sz.r zenére izzadt emberekkel összedörcsölődni, de nekem nem jött be.

2017. szept. 5. 14:59
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Én sem voltam még diszkóban pedig majdnem annyi idős vagyok mint te. És tudod mit? Nem is leszek! Nem attól "él" az ember, hogy részegen bólogat valami gépzenére, meg a barátai kivonszolják az utcára okádni. A részegeskedésnek semmi értelme, a zenét meg otthon is tudod hangosan hallgatni. Ha ki akarsz mozdulni akkor se ilyen helyre menj, hanem menj moziba, kirándulni, sportolni, várost nézni.
2017. szept. 5. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon helyes hozzáállás ennyi idősen!

jár a plusz!

2017. szept. 5. 15:09
 15/16 szamo77db ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán. Vannak, akiknek másképp alakul az élete, mint a nagy átlagnak. Én voltam diszkóban, de azért, mert egy volt barátom diszkózott és elmentem vele, segíteni neki. Szörnyű volt. Azt hittem, megőrülök, sosem szabadulok már ki onnan! Nem voltam azóta sem. Az az irtózatos hangerő, a villogó fények, soha többé. Hidd el nekem, semmit nem vesztettél! Egyébként én koncertekre sem járok, mert féltem a füleimet. Barátnőd is biztosan lesz majd. Csak neked is úgy kell hozzáállni, hogy összejöjjön a dolog valakivel.
2017. szept. 17. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Lepontoznak mert utalom a diszkot xd looool
2017. szept. 17. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!