Holnap suli/munka. Ki hánykor fekszik le aludni? 😂
Figyelt kérdés
#iskola ##reggel
2017. szept. 3. 21:09
11/30 anonim válasza:
23 kor de se suli se munka :P
12/30 anonim válasza:
Még dotázom egy darabig. majd meglátjuk
13/30 anonim válasza:
Körülbelül most. Na jó, talán 22:00-ig várok, addig olvasok a könyvemből még egy pár oldalt. Csak attól félek, hogy abból a pár oldalból nem pár lesz, hanem úgy 80. :D
Jó éjszakát mindenkinek, pihenjétek ki jól magatokat!
14/30 anonim válasza:
Lassan lefekszem, aztán olvasok még picit és amikor már kellemetlen lesz nyitva tartani a szemem akkor leteszem a könyvet. Szerintem ez 23.00 körül lesz.. Fél 7-kor kelek.
15/30 anonim válasza:
23-0 között valahol.
6:10-kor meg már kelhetek is.:(
16/30 anonim válasza:
Úgy terveztem,hogy 9 körül alvás! De lesz ebből éjfél is. 😂
Aztán 5 kor ébresztő és munka 😯
17/30 anonim válasza:
Most tettem le a gyerekeket aludni.fėl orája ágyban voltak most aludtak el.holnap dolgozni kéne mennem,de eszembe jutott délelőtt doki igy oda megyek.fėl 4kor kellett volna kelni,4.41re dolgozni.(változó mikor hogy megyek,ezért változó a keles is.)de férj behivták éjszaka,igy 8kor ér haza..igy fel 7kor kelek kb..
18/30 anonim válasza:
Még nem kezdődött el az egyetem, szóval éjfél körül.
Amikor egyetem van, akkor 10-kor fekszem és 5-kor kelek.
19/30 anonim válasza:
Én éjfél után fogok lefeküdni és 5.45-kor fogok felkelni
20/30 anonim válasza:
Kb. éjfélkor, aztán 6-kor fogok felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!