Mit csináljunk a szívünkel, ha fáj?
Figyelt kérdés
F2017. szept. 2. 19:32
11/18 A kérdező kommentje:
Vagy inkább miért.
Ha minden rosszat elengedek...akkor talán nem is marad benmem semmi
2017. szept. 2. 21:11
12/18 anonim válasza:
A mellkasi, szívtájéki fájdalom nem játék. Komoly problémát is jelenthet, és akár nagyon közeli infarktus előjele is lehet. Bármikor ilyet tapasztalsz azonnal kórház. Nem háziorvos, hanem kórház. Ha nagyon fáj akkor pedig rögtön mentőt hozzá, és azzal kezd hogy elképesztően fáj a szívednél. Életed múlhat rajta hogy időben kiérjenek.
13/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom elvonatkoztatva értelmezni, és válaszolni.
Korházba nem megyek vele, még csak háziorvoshoz se. Magamat próbálom műteni.
2017. szept. 2. 21:21
14/18 anonim válasza:
Ez nem igaz, amit az előbb ìrtál. A rossz dolgok elengedése annyit tesz, hogy nem foglalkozol velük többé, tanulsz belőlük, mert csak ezáltal tudsz tovább menni.
15/18 anonim válasza:
Sírd ki magad. Én ma reggel már gyomorgörccsel ébredtem, majd kisírtam magam és egész jó nyugis napom volt. SÍRJ.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok sírni. Vágyok rá, néha, de nem tudok. Nagyon rég nem tudok már sírni.
Talán nincs is lelkem.
2017. szept. 2. 21:29
17/18 anonim válasza:
Nincs benned harag, elfolytott érzések?
18/18 A kérdező kommentje:
Vannak elfolytott érzelmeim, vagyis nem elfolytott, sokkal inkább megölt.
2017. szept. 2. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!