Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek melyik volt a legrossza...

Nektek melyik volt a legrosszabb rémálmotok?

Figyelt kérdés

Nekem eddig asszem ez volt a legdurvább,sorozatban vagy 3-4× is újraálmodtam:apám leszúrta nagymamámat/anyámat/testvéremet(minden egyes álomban váltakoztak az áldozatok) a hátsó udvaron.Megpróbáltam elmenekülni,de valahányszor a kertet választottam menekülő útvonalul,elkapott és felébredtem.Aztán volt hogy a kapuhoz rohantam,de így is üldözőbe vett és kis idő múlva ismét feleszméltem az álmomból.Végül az utolsóban a kertajtóhoz szaladtam,megpróbáltam átmászni az ajtón,de leestem,majd pánikban visszafordultam és szembeszálltam vele.Az ütközet elég furcsa és vicces volt:lábammal nagyokat dobbantottam,míg végül az ellenfél kiszédült és a földre hullott,mint egy dominó.Azóta többet nem álmodtam ezt újra.Leginkább az sokkolt benne,hogy apám az áldozatokkal a szemem láttára végzett,és hogy azok mind családtagok voltak.

Egyébként annyit kell tudni róla,hogy alkoholista,és

valami jó viszony köztünk.

2017. szept. 1. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Általános iskolás koromban egyszer azt álmodtam, hogy egy nagyon csúnya és kövér akkori iskolatársnőm megerőszakol.

Gyakran visszatérő álmom volt az, hogy egy kutya megtámad. A helyszín és a kutya mindig változott.

19/f

2017. szept. 3. 10:51
 12/13 anonim válasza:
Tudom hogy álmodtam nagyon rosszakat de már nem tudom feleveleníteni őket.
2017. szept. 3. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem, amire legrosszabbként gondolok vissza, nem a tartalom miatt az, hanem mert ébredéskor azon bőgök, hogy tök rendes emberekről hogy gondolhattam azt álmomban, hogy gonoszak (pl. van egy ismerősünk, aki egy tündéri nő, de tényleg, egy borzalmas mennyel... és az álmomban végig a menyre gyanakodtam, de a végén kiderült, hogy az ismerősünk a főgonosz), vagy hogy szeretem-e igazán a párom, ha álmomban mással csókolóztam. Mert amúgy egy csomó ilyen gyilkosságos stb. cucc nem tud annyira megérinteni, felkelek, azt mondom, álom volt, és ennyi, mintha egy akciófilmet néznék.
2017. szept. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!