Hogy lehetek a csajok szemébe jó pasi?
Figyelt kérdés
Suliba egy csaj se áll szóba velem ma is pl jött egy új oszt társ és a helyemre ült mondom akkor oda ülök az elöttem lévő lány mellé ő meg egyből a-a ide nem ülsz. Montam neki akkor, üljön melléd az új srác egyböl mosolyogva mondta h jó. Miért néznek mindig átt rajtam a csajok?2017. szept. 1. 16:09
1/4 anonim válasza:
Kinézet, viselkedés, megjelenés, esetleg szag, vagy kilettél utálva belettél márta, ezt csak az osztályod egy tagja tudná megmondani h mi van veled sajna. De tényleg ezer oka lehet neki,
2/4 anonim válasza:
Jó egy osztálytársnőd van... El tudom képzelni, hogy ez neked milyen megalázó lehetett.
Ha nem vagy elég kigyúrt, akkor kezdjél el gyúrni. Akkor "jobb" pasi leszel.
3/4 anonim válasza:
Kezdhetnéd azzal, hogy megtanulsz írni és nem gyalázod meg a saját anyanyelvedet.
4/4 anonim válasza:
Nyerj a lottón, rögtön imádni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!