Csak engem zavar amikor megbámulnak az utcán?
Az elmúlt hónapokban egyre inkább tapasztalom hogy megbámulnak az utcán. Az elején meglepett, valamilyen szinten tetszett is, de mostanában már a falra tudnék mászni tőle. Leszögezném hogy nem öltözök feltűnően! Toracipő-farmer-póló stílusú lány vagyok, inkább sportosabb alkat, szoknyát sosem viselek, ahogy magassarkút vagy mély dekoltázsú felsőt se, ha nagyon meleg van akkor rövidnadrágot, ami egyáltalán nem túl rövid, sosem mutatok magamból túl sokat, nem is érezném úgy jóp magam.
Tisztában vagyok vele hogy jó alakom van hiszen sportolok kiskorom óta, az arcom sem csúnya, de nem hiszem hogy kimagaslóan szép lennék.
Mégis, szinte minden nap kapom a pillantásokat, végigmérnek, mosolyognak, fütyülnek, néha az autósok is dudálnak.
Ezt most bónak kellene vennem? Nem érdekel ha bámulnak mert az senkinek nincs megtiltva, amíg csak néznek addig nyugodtan, ha nekik ez örömet okoz. De nem lehetne diszkrétebben? Már nem jövök zavarba tőle, de egyértelműen idegesítenek az ilyen visszajelzések, én sem szoktam senkit sem bámulni, hiszitek vagy sem, de magasról teszek rá hogy hogy néz ki valaki, a barátomba sem a külseje miatt szerettem bele.
17/l
Másik oldalról ugyanez(érdekesek a válaszok...):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Utolsó, sajnálom hogy neked ennyi jött le a kérdésből..:D
Köszönöm a normális válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!