A férfi vagy a női lét a fontosabb? Több lent
Leszögezem mielőtt bárki ledurrog szerintem mindkèt fèl ugyanúgy fontos ès egyenlő (persze most a normális emberekre gondoltam nem az erőszakolókra meg a k*rvákra mert azok èletet se èrdemelnènek)
Elsősorban szaporodás szempontjából nèztem mist a dolgokat
Nők: sok embertől hallom (persze van aki nem így gondolja azèrt azt leszögezem) hogy a nő csak d*gásra meg szülèsre jó semmi másra nem használható
Fèrfiak: szintèn sok szèpet hallottam arról hogy semmire kellők meg nem akarnak elköteleződni a gyerekkel csak d*gni reggeltől estig
De ha azt nèzzük a nők nèlkül nincs társadalom mert nincs aki szülje a gyereket viszont fèrfi nèlkül meg nincs aki gyereket csináljon
De a mai kor tudománya miatt szinte már nincs szüksège a kèt nemnek egymásra mivel hallottam fèrfiről aki szült
DE a fèrfi már szinte felesleges mert úgy tudom a nők szegycsontjából előállítható a sperma ès már sok kísèrlet volt e kapcsán így szinte a nők úgymond magukat csinálják fel ès megis tudják szülni
Ezèrt lassan már felesleges lesz a fèrfi lètezèse mivel a nők kigudják elègíteni magukat,dolgozni is tudnak,nèmelyik nő már erősebb mint a fèrfi így vèdelem se kell a nőnek ès ha nem.lètezne fèrfi nem.lenne nemi erőszak se
Ti mit gondoltok erről?
#14 Oké, de én azért ezt itt hagynám:
#16 Nem csak a címe miatt küldtem el a cikket, maga a tartalom a lényeg, amit nem hiszem, hogy elolvastál, mert akkor talán nem siklott volna át a figyelmed mondjuk ezen:
"hiszen jól tudjuk, hogy a bűnözés és az erőszak férfibiznisz: bűncselekményeket jellemzően felnőtt férfiak követnek el felnőtt férfiak sérelmére. Ha ez igaz a bűnelkövetésre általában, miért lenne lényegileg másként a családon belüli erőszak területén, amely az összbűnözés egy vékony metszeteként nagy valószínűséggel az egész halmaz sajátosságait hordozza."
Megjegyzem, hogy a nők is csak bizonyos kínálatból válogathatnak, és sok férfi képes elérni, hogy normálisnak látszódjon addig, amíg "meg nem szerzi" a nőt, a videóval meg megint bizonyítottad, hogy csak kiragadott esetekre tudsz építeni...
Végül is nekem teljesen mindegy, hogy valaki a férfiakat vagy a nőket tartja-e többre (meg aztán tényleg nem fontosabb egyikünk sem a másiknál, blabla) de azt nem bírom elviselni, amikor még azt is a nőkre akarjátok kenni, hogy erőszakosabbak vagyunk pár ostoba, kiragadott példa alapján, miközben minden ember, aki egy kicsit is jártas a történelemben / bűnügyi statisztikákban / társadalomkutatásban épp az ellenkezőjét állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!