Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korig nő egy ember...

Hány éves korig nő egy ember feje?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokan mondták nekem, hogy nagy a fejem, én mindig lesz@rtam, de mostmár én is észrevettem... Mutatnék képet, hogy ti is tudjatok véleményt mondani, de félek, hogy van itt ismerősöm.

A válaszokat előre is köszönöm! <3

15F

2017. aug. 27. 22:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem nehéz kicsit így párt találnod? Vagy ha már van akkor elnézést:d
2017. aug. 27. 23:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Igazad van, normál esetben biztos nehéz lenne, de ugyanazon betegség folytán, mi miatt megállt a növekedésem, a nemi érésem is elmaradt, így nincs szexualitásom.

Így azon ritka eset áll fenn, hogy a két hátrány kioltja egymás negatív hatását.

2017. aug. 28. 00:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, hogy így alakult neked.. :c Remélem megleszel anélkül is az életben és sokra viszed még! :)
2017. aug. 28. 00:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Arra azért kevés az esély, hogy sokkal nagyobb lenne mint az átlag. Arra figyelj, hogy ne hízz el.
2017. aug. 28. 00:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Köszi :)

de már közel 30 vagyok, és mostanra azért kialakultak a dolgok, boldog ember vagyok.

Meg mindig abból kell főzni, ami van, ha az ember azon kesereg ami nincs, azzal nem jut előre.

Tudod milyen tök jó, hogy felnőttként is ugyanolyan érdek nélküli szeretettel tudok szeretni, mint ahogy mások csak gyerekkorukban tudtak?

A többi ember meg csak kínlódik a szexszel, szerelemmel... Voltaképpen szerencsés vagyok.

Az egyetlen, amit utálok, hogy rengetegszer melegnek néznek, mert ugye, az kézenfekvőbb, mint ami a valóság. És emiatt nagyon nehéz más srácokkal haverkodnom, pedig szeretnék.

2017. aug. 28. 00:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Értem, hát a legjobbakat! :)
2017. aug. 28. 00:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Neked szintúgy! :)
2017. aug. 28. 00:49
 18/20 A kérdező kommentje:
;D
2017. aug. 28. 01:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de az arca tud nőni élete végéig is az embernek akár, de a lényeg igazából, hogy tartalom-ész-emberség is legyen abban a fejben, ami hasznos;)
2017. aug. 28. 09:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi utolsó! ;)
2017. aug. 28. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!