Hány éves korig nő egy ember feje?
Sziasztok!
Sokan mondták nekem, hogy nagy a fejem, én mindig lesz@rtam, de mostmár én is észrevettem... Mutatnék képet, hogy ti is tudjatok véleményt mondani, de félek, hogy van itt ismerősöm.
A válaszokat előre is köszönöm! <3
15F
Igazad van, normál esetben biztos nehéz lenne, de ugyanazon betegség folytán, mi miatt megállt a növekedésem, a nemi érésem is elmaradt, így nincs szexualitásom.
Így azon ritka eset áll fenn, hogy a két hátrány kioltja egymás negatív hatását.
Köszi :)
de már közel 30 vagyok, és mostanra azért kialakultak a dolgok, boldog ember vagyok.
Meg mindig abból kell főzni, ami van, ha az ember azon kesereg ami nincs, azzal nem jut előre.
Tudod milyen tök jó, hogy felnőttként is ugyanolyan érdek nélküli szeretettel tudok szeretni, mint ahogy mások csak gyerekkorukban tudtak?
A többi ember meg csak kínlódik a szexszel, szerelemmel... Voltaképpen szerencsés vagyok.
Az egyetlen, amit utálok, hogy rengetegszer melegnek néznek, mert ugye, az kézenfekvőbb, mint ami a valóság. És emiatt nagyon nehéz más srácokkal haverkodnom, pedig szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!