Hány éves korig nő egy ember feje?
Sziasztok!
Sokan mondták nekem, hogy nagy a fejem, én mindig lesz@rtam, de mostmár én is észrevettem... Mutatnék képet, hogy ti is tudjatok véleményt mondani, de félek, hogy van itt ismerősöm.
A válaszokat előre is köszönöm! <3
15F
Ja .. akk biztos nagy képű lehetsz! XD
Amúgy egyénfüggő, hogy kinek hény éves koráig nő a feje!
Köszi a válaszokat! Szóval ez nem úgy van, mint mondjuk a magasság, hogy 20-25 éves korig nővünk...
2# igazad lehet, nemtudom én sem igazából :D lehet csak bemesélem magamnak... Még átgondolom, hogy küldök-e vagy sem, de azért köszi a "lehetőséget"! :)
minden előfordulhat, mert minden test fejlődése egyedi, és rohadt sok tényezőtől függ, genetikától kezdve a táplálkozáson,életmódon át a környezeti hatásokig, esetelges betegségekig...
csak egy példa. te magad említed a 25 éves korig való növekedést. Igen, ez a sztenderd. De én például 13-14 éves koromban megálltam a növésben, és akkora maradtam. Ma már tudom, hogy egy lappangó betegség miatt, de már eső után köpönyeg...
tehát tényleg bármi előfordulhat, kár ezen agyalni.
amúgy meg nagy fejjel jobbak az esélyeid az életben, mert a ngy fej nagy agytérfogatot jelent, az pedig növeli az esélyét, hogy az IQ-d is magasabb legyen, a gondolkodásod, az agyműködésed hatékonyabb legyen a kisebb agytérfogatúakénál.
Nem gáz, sosem éreztem annak. Kivéve, ha egy magas polcot nem érek fel, amit egy normál férfi játszva elérne. Azt utálom. És hogy a metrón sosem kapaszkodhatok azokba a fentől lógó kapaszkodókba, mert felérem, de kb mintha gyűrűn szertornáznék, úgyhogy komikus :D
De amúgy nincs vele bajom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!