Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számkivetettként lehetne élni?

Számkivetettként lehetne élni?

Figyelt kérdés
Vannak még olyan szigetek ami érintetlen, ahol nincs senki, vagy még fel se fedezték? Meg tehetné azt az ember hogy egyszer fogná magát és neki vágna hogy elmenjen egyedűl mindenét hátrahagyva? Úgy kipróbálnám azt a létet, ha nem is életemvégéig, de legalább 1 évre kimennék. Csak én és a természet, szembenéznék önmagammal, meg tanulnék dolgokat magamról mire vagyok képes. Megvalósitható lenne?
2017. aug. 24. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mikor műholdak ezrei pásztázzák körbe a Földet, szerinted van még olyan pont, amit ne fedeztek volna fel?
2017. aug. 24. 21:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Najo akkor úgy mondom inkább, szélsőséges időjárási viszonyok miatt megközelíthetetlen, és nem is foglalkoznak vele?
2017. aug. 24. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Ajánlom Szibériát, ott mindent megtudhatsz a túlélésről és önnmagadról.
2017. aug. 24. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Olyan sziget nincs, amit még nem fedeztek fel, de olyan igen, ahol senki nem él. Az első fogfájásnál visszavágynál a civilizációba, hidd el.
2017. aug. 24. 21:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Vinnék fogkrémet meg 1-2 ilyen alap dolgot, viszont a vadászatot kaja gyüjtést én csinálnám kerül amibe kerül, azért az ilyen túlélős filmekből sokat lehet tanulni. Csinálnék bambuszbol, pálmából valami baromi jó kecót
2017. aug. 24. 22:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Szibériát azt level 2-nek tartanám
2017. aug. 24. 22:12
 7/11 Look At Me Now válasza:
de nagy jampi valaki
2017. aug. 24. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Eloszor kezdesnek talan probalj ki valami ilyet mint a cikkben szereplo uriember. Az meg realis szertintem, aztan latnad hogy bejon-e ez a nomad elet vagy nem.

[link]

2017. aug. 25. 06:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Hiányozna neked az internet és a kényelem.
2017. aug. 26. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne legyünk már ilyen negatívak!

Mindenki máshogy éli meg az elszigeteltséget. Én előző hónapban egy erdélyi tanyán voltam ahol se áram se víz nem volt és ezerszer jobb volt mint itthon a klímás szobában az internet előtt ücsörögni.

Hárjá kérdező, remélem találsz egy ilyen helyet és jól érzed majd magad.

2017. aug. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!