érdemes elmenekülni a problémák elöl egy másik országba?
ÉN eljöttem, és maximálisan megérte, tudod, TE akarhatod megoldani a problémákat, ha a családod, barátaid, stb. ebben nem partnerek.
Miért hagytam ott mindent? Mert meguntam, hogy mindenki beleugat az életembe úgy, hogy nem is ismernek. Mikor beszélgetni próbáltam velük, akkor jöttek az Ő problémájukkal, a véleményem senkit sem érdekelt, stb.
A párommal megértjük egymást, fontos, hogy ki mit gondol egy adott dologról.
Nem rázzuk le a másikat "csak hisztizel" - dumával, hanem támogatjuk, amennyire lehet.
Ja,, tudom, régi post.
"Miért hagytam ott mindent? Mert meguntam, hogy mindenki beleugat az életembe úgy, hogy nem is ismernek. Mikor beszélgetni próbáltam velük, akkor jöttek az Ő problémájukkal, a véleményem senkit sem érdekelt, stb."
EZ A LÉNYEG.
Önző,talajmenti, anyagias társulat. BÁRMIT megtesznek az anyagi jólétükért, a többi le van ejtve.Hazafiak? aha, értem ,valójában a haveri kör és család, a többieket meg taposni.
Mondjuk nekem pl. terror, bűnöző szinten szólnak bele, vagyis irányítják az életemet. Ez van. De azért,vaker nélkül, tessék megnézni, mennyien mentek el,és nem fognak visszajönni. Egy értelmi, mentális szint felett nem viseli el az ember, és ha teheti megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!