Várjátok a sulit?
Én nagyon félek tőle. Szívesen pihennék még egy hónapot is :(
Amúgy hogy telt a nyaratok? Bevásároltatok már?
félek előre:D fiú osztályba megyek, de szerintem jobb lesz mint a lány osztály:) ott kiutáltak, mert nem ri**ncoskodtam mint azok.
#6 én is ugyan így voltam általánosban:( de remélem hogy most minden jobbra fog fordulni:) remélem hogy neked is! :) és hogy a volt legjobb barátnőd észreveszi a dolgokat! :))
Valamilyen szinten igen . Mivel szeptember elején veszem meg életem első kocsiját mivel 30km-ről necces lenne máshogy be járni . Meg plusz egy év a "hülye" csapattal ( osztályal ) már csak ez lesz az utolsó laza évünk aztán banyek tamulni kell mert 11.-be vizsgák és indul a nagy betűs élet ... ugyhogy ezt az évet még ki élvezzük rendesen , aztán meg probálunk fél év alatt meg tanulni mindent amit kellet volna csak nem csináltunk :D
Be vásárolni ? Jaa az meg volt vettem idén is 10 simia A4-es füzetet meg 2 marék tollat azt annyi ipariba nem visszük tulzásba nehogy nehéz legyen a táska :D am amiatt nem visszük "tulzásba" mivel csak szakmai tantárgyaink lesznek már semmi más és azokon meg csak vázlatolunk meg , ha unatkozunk az osztályfönöki orán akkor rajzolgatás vagy szokásos zene hallgatás . E-miatt vett haverom Bluethootos hangszorot mert csomó orán halkan , de megy valamilyen zene . Most meg mondom hiába még itt van a 10. majd a 11. végzős év , de hiányozni fog a csapat .
Kis osztály vagyunk 8-al , de egy erőssen összetartó és komoly brigád ez . Valamilyen szinten várom is mert a szalagavatora tervezünk már egy kis filmet képekből meg kis video sniccekből össze rakni és gyűllik az anyag a gépemen hozzá .
Nem mondom hogy jó diák vagyok mindig , de ez ah osztály ilyen . Tavaj sok tanárral voltak gondjaink 90% mind mondta , hogy nem olyan rossz csapat ez , ha tudnak a hátsojukon ülni orán :D
Amit tudni kell rollunk mi egy eléggé aktiv csapat vagyunk amiatt se szünt meg az osztály mivel bármikor kellet mi mentünk segíteni , pakolni bármi .
Ugyhogy várom :)
Én nagyon, mivel most megyek gimibe és nem ismerek senkit az osztályomból.
9 nap és látom őket.
Viszont kéne olvasnom 2 könyvet, mert nincs kötelező, de az irodalom tanár beiratkozáskor azt mondta, hogy be kell számolni év elején róla szóban vagy írásban.:S
Édes Istenem, bele sem gondoltam még, hogy ez lesz életem első olyan éve, amikor nem aggódok a szeptember miatt. Most, hogy végeztem az egyetemmel és befejeztem a tanulmányaimat, már igazából nem zavar, hogy szeptember jön.
23/F
Nem, megint tele lesz a villamos iskolásokkal, férni se lehet tőlük, hely se lesz.
Sulisként általában vártam, aztán az első héten mégis elment az egésztől a kedvem.
Én kicsit félek. Most érettségiztem, két okj-t fogok csinálni egy ismeretlen városban, ismeretlen emberek között. Abban se vagyok biztos, hogy jól döntöttem-e.
Ráadásul mivel messze van, kolis leszek.
Nagyon izgulok és fogalmam sincsen mire számìtsak. :D
Még nem vettünk meg mindent a sulira, a legtöbb dolog hiányzik. Az utolso pár napban szoktuk megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!