Ti várjátok a sulit? Mert én nem. :DD
Figyelt kérdés
uj suliba megyek és fogalmam sincs hogy illeszkedjek oda be.. a régi sulit nagyon szerettem de csak a barátok miatt..:) ilyen plázap*csa osztálytársaim lesznek már a beiratkozásnál is belékötöttek.:DD na hogy mi lesz it:DD2014. aug. 25. 14:12
1/10 anonim válasza:
A válasz egyértelmű: nem.
A tanárok várják, mert már nem tudnak mit kezdeni a sok szabadidejükkel, meg nem tudnak kinek parancsolni.
2/10 anonim válasza:
várom. főleg kolesz miatt. simán befofsz tudni.
illeszkedni, aki meg em fogad el azt lekell sz4rni
3/10 enkerekelnezest válasza:
Neeem velem is detto ugyanaz a helyzet :/ De azért hátha lesznek normális egyedek is az osztályodban :D
4/10 anonim válasza:
Nekem oly mindegy, én nekem már középsuliban ez lesz az utolsó évem.. Április elején végzek, aztán szakmai vizsgák.. :)
5/10 anonim válasza:
nem mert tele lesz a HÉV meg a villamos a sok diákkal reggelente azt nem tudok tőlük nyugodtan aludni, olvasni, tervezni...vissza kell szokjak a zene hallgatásra...
1 éve dolgozok...mondjuk van pár szép iskolás lány (nem 14 évesekre gondolok, mondjuk azok is biztosan szépek)
21F
6/10 anonim válasza:
Nem. Viszont utolsó évem, hamar letelik majd.
8/10 anonim válasza:
A 6 hónapos nyári szünetem után én várom :)
9/10 anonim válasza:
Kedves 1. A tanárok azért várják az iskolát mert nőt a fizetésük. És kedves kérdező az új iskola miat ne félj biztos vannak normálisak is, mert minden osztájban van, csak legyél nyitot feléjük es mosolyogj sokat.;) @>---
10/10 anonim válasza:
9 vagyok. Majd írj privátot ha gondolod, mert érdekel hogy neked hogy megy. És ha tanács kell akor is irhatsz nyugottan, én is átmentem ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!