Hogy lehet szeretni a nyarat, mi szervetnivaló van ebben a borzalmas évszakban?
Én a tömegközlekedés, boltba/munkába járós részt utálom.
Lezuhanyozom, felveszek tiszta ruhát, 1 óra múlva meg összeizzadva dobhatom mosásba.
Viszont megvan a szépsége is, például egy jót túrázni, bringázni simán lehet 30+ fokban is. Igaz hogy meleged lesz, izzadsz, de kit érdekel.
Beidegződésből teszik ezt.
Nem is olyan régen még minden évszaktől azt várhattad el, amiről szólt.
A tavasz a megújulás.
A nyár a felszabadult élet.
Az ősz az elmúlás.
A tél pedig a szürkeség, monotónia szimbóluma VOLT.
Most, hogy az emberiségnek sikerült felszállnia a saját fajtája kiirtása felé száguldó vonatra, megváltoztak az évszakok, szélsőséges lett sok helyen az időjárás.
Régebben a tél bizony TÉL volt, - nem volt extrém a 25-30 centis hó még Budapesten sem és februárban a -17 - -20 fok sem volt "nagy szám". Ma már az!
A nyár hasonlóképpen formálódott, de a nyárban inkább a szélsőséges hőingadozások, extrém módon hirtelen és agresszív viharok kerültek felszínre, - de a régi beidegződés szerint ekkor 28 - 30 foknak kellene lennie és a szabadságolások idején ez optimálisnak VOLT tekinthető.
Ma már nem ez a helyzet, - várhatja az ember a 28 fokot, amikor reggelente van közel annyi és várhat az ember stabil időjárást is, mert ezt már felborította az emberiség önzése.
Én SEM szeretem a nyarat - és nem tudom, hogy akik szeretik, mit szeretnek benne, mert a szabadságok sem úgy telnek el extrém időjárásban, mint a régen megszokott nyarakon.
Nincs iskola. (:
Egyébként én is egész jól bírom a nyarat, viszont a hideget kevésbé, pedig februári vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!