Mi a legsötétebb titkod?
Az én legsötétebb titkom nagyon rossz és undorító dolog. Annyira, hogy sosem merek igazán belegondolni és le sem merem még egy anonim oldalon sem írni.
Kiváncsi lennék,hogy másnak is van ilyen vagy ti kisebb "keresztet" hordtok?
Ez is egy válasz,hogy nem mered leírni.
Leírom, mert úgy se tudja senki ki vagyok és privátokra pedig nem válaszolok.
3 éve egy este az exem felhívott, hogy vagy adok neki még egy esélyt vagy megöli magát. Hirtelen felindulásból azt mondtam mindenkinek az lesz a legjobb, ha tényleg megteszi és végre örökre megszabadulok töle.
Másnap reggel az anyukája sírva hívott, hogy éjjel felakasztotta magát. Nem hagyott búcsúlevelet, velem beszélt utóljára. Tudom,hatalmas gyávaság, de senkinek sem mondtam el,hogy tudtam mire készül és nem állítottam meg, söt még bíztattam is rá. Inkább úgy csináltam, mintha fogalmam se lett volna róla, együtt gyászoltam a családjával.
Az egészben az a legrosszabb, hogy ha lett volna rá esélyem akkor sem állítom meg. Amikor az anyukája zokogott a telefonba én a szivem mélyén örültem neki,megkönnyebbültem.
Erre nem találok szavakat (nem azért, mert borzalmasnak tartanálak), sajnálom.
Nekem csak annyi, hogy nem vagyok olyan jó ember, mint amilyennek az emberek szeretnek gondolni. Úgy érzem, nem vagyok mentálisan teljesen egészséges. Vannak kényszergondolataim, kényszerasszociációim, néha elégedettséggel eltöltő erőszakos gondolatok. Néha már rosszat kívánok annak, aki felidegesít. A legnagyobb titkom nem valami sötét, inkább valamiféle mentőöv - a két legjobb barátom, akik "nem léteznek". Kb ők is jobban tudják, mint én. Ennyi.
A titok attól titok, hogy nem teregeti ki senkinek az ember!
Amit csak két ember tud, az már nem titok.
Az a véleményem, hogy butaságot kérdeztél.
Hjaj, de erről nem te tehetsz kérdező, renegeteg gyökér zsarolja így érzelmileg a barátnőjét/barátját.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!