Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért piszkálják a kis mellű...

Miért piszkálják a kis mellű lányokat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Olyan mintha kevesebbnek néznék őket, pedig ugyanolyan értékes emberek.

Simán megsértik őket emiatt, ennyire érzéketlen és lyukas agyú az emberek egy része? Miért nem lehet csak békén hagyni őket is?

2017. aug. 18. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
A kérdést feltehetően egy kismellű írta ki. Senki nem piszkálja őket, ez csak ugratás és ők hajlamosak erre ugrani. Az embereknek általános tulajdonsága, hogy bármivel szeretik egymást piszkálni (ugratni).
2017. aug. 18. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért piszkálják a vezna fiukat, miért piszkálják a dagadek fiukat miért piszkálják a koca lányokat miért piszkálják a kis farku fiukat miért piszkálják a tag vaginaju lányokat.. mindenkit piszkalnak, de téged nyilván csak az zavar, ami érint :)
2017. aug. 18. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel bármilyen kisebbség mellett fel lehetne szólalni és megkérdezni hogy "miért nem lehet békén hagyni őket?". A kérdésnek semmi értelme mert nem fog semmit elérni csak vitatkozást.
2017. aug. 18. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, ne sértegesd , ne piszkáld a kis mellű csajokat és minden rendben lesz.
2017. aug. 18. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a kérdező csak nyalizni akar a kismellű lányoknak, hogy cukinak gondolják őt.

Ha zavar hogy őket fikázzák, akkor azért is háboroghatnál kicsit hogy piszkálják a dagadékokat, vékony embereket, a kisfarkú srácokat. Vagy az.. az már nem érdekel?

A kisfarkúakat miért nem véded meg? Írj ki egy kérdést róluk, hogy őket miért piszkálják, hogy ne tűnj egy kismellű fétises, nyalizós fiúnak.

(Remélem tényleg fiú vagy.)

2017. aug. 18. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem piszkálják?

Hát, amikor az exed minden nap halál komolyan megjegyzi, hogy semmi melled és mikor akarod megműttetni, az nem épp a tolerancia jele.

Persze az ilyen embereket ignorálni kell aztán jólvan.

2017. aug. 18. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Még soha nem piszkáltam senkit azért, mert kicsi a teste, sőt, semmi másért. Tehát kérdezd meg azt, aki piszkálja őket, és ne általánosan tedd fel a kérdést...

Ettől függetlenül lehet válaszolni rá. Aki bunkó, nincs semmiféle intelligenciája és neveletlen, az bárkit képes piszkálni, akármi miatt. Tessék, ez a válasz a kérdésedre. Egy paraszt a kismellű lánynak azért szól be, mert kicsi a melle, a csámpás lábúnak meg azért, mert csámpás a lába. Aki pedig normális, az tiszteli a másik embert úgy, ahogy van, és nem szól be neki.

2017. aug. 18. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sincs mellem, de ez a legkisebb problémám
2017. aug. 18. 18:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem fiú vagyok, hanem lány, és többször tapasztaltam ezt magamon.

Ez ellen úgy gondolom nehezebb tenni természetesen, mint aki túlsúlyos, és nem betegségből van, valószínű az az ember önhibáján kívül nem tud olyan dolgokat amik kellenének ahhoz, hogy ne legyen az, vagy ha tudja akkor csak elszántság kérdése.

Nem csesztettem senkit azért, ahogy kinéz és amilyen, ő dolga.

2017. aug. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!