Be kellene ezt a youtube csatornát jelenteni?
Figyelt kérdés
Aki tud angolúl annak nem kell elmagyaráznom. https://www.youtube.com/channel/UCvyO__6PAiUy-rzyM5zwdEA 2017. aug. 17. 13:35
1/14 A kérdező kommentje:
Szárrá szidja a magyarokat, veszivecskéző az összes SAJÁT kommentjét.. persze az nem ilyen
2017. aug. 17. 13:37
2/14 anonim válasza:
Miert kell ezt itt megkerdezni? Jelentsd be aztan majd torlik vagy nem.
3/14 anonim válasza:
Jelentsd te is. A youtube szabályzata tiltja a gyűlölködő tartalmakat, én jelentettem, te is megteheted nem kerül semmibe.
4/14 anonim válasza:
Jelentettem én is, majdcsak törlik.
5/14 anonim válasza:
Nem csak minket szidalmaz, ahogy látom, a spanyolokkal sincs kibékülve. Ez csak valami lepukkant román paraszt lehet, aki a neten éli ki a nagy nemzetellenességét.
6/14 anonim válasza:
Jelentse mindenki, akkor ránéznek
8/14 A kérdező kommentje:
Csak ez a vér istvànka miért utál ennyire minket :D
2017. aug. 17. 17:25
9/14 anonim válasza:
Akartam jelenteni én is, de nem találom hol lehet :D Telefonról ne is próbálkozzak? Mert akkor majd gépközelben ránézek ha eszemben lesz
10/14 A kérdező kommentje:
Hát énse tudom telón be jelenteni ;(
2017. aug. 17. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!