Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem irritálnak ezek a...

Csak engem irritálnak ezek a kijelentések a nyárról?

Figyelt kérdés

A több napig tartó 38 fokos kánikula előtt is (épp jött az életmentő lehűlés) már rákezdte egyik ismerősöm, hogy „Nincs már olyan ereje a napnak. Augusztus van már. Kifelé megyünk az őszbe.”

Megnéztem volna utána az arcát, mikor a szabadban pont felettünk jár a nap, 38 fokban és kb leolvad az ember bőre:D

Aztán tegnap egy másik ismerős sorolta, hogy érzi már az ősz közeledtét, nem igazi nyár ez már. Érzi a napon. Szeptember végi tennivalókról beszél.

Emberek, több mint két hét van még hátra a nyárból...

Eleve rengeteg nyári program van hátra (a sziget jelenleg is tart, két viszonylag nagy fesztivál is hátra van még), az időjárás is engedi a pancsolást, az esti sütögetéseket. Jövőhéten is 30 fok fölött tetőzik a hőmérséklet.

Ez ilyen tipikus magyar mentalitás? „Temetni az életet és várni a szürkeséget?”:D Nektek is vannak ilyen károgó ismerőseitek akiktől ezt halljátok?

2017. aug. 14. 21:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, augusztus utolsó napjával véget ér. Nem pedig augusztus elején...
2017. aug. 25. 20:21
 12/12 Bihar Valatonon ***** válasza:
Nem tudom mit kell ezt túlreagálni...augusztus elejétől már jóval kevésbé van nyárérzet, az hogy ezt valaki nem így látja hát nem így látja ...fél 9 és sötèt van és még nincs augusztus utolsó napja...nyár az a 9-fél10es napnyugta...augusztus csak ilyen nyárzárás érzet már...
2017. aug. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!