40 éves nő vagyok, van aki hozzám hasonlóan kicsit rosszul viseli, hogy kezd megkopni a szépség, az energia, úgy valahogy minden?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 17:51
11/17 anonim válasza:
Ez tudod valahogy úgy van, hogy az idő múlása az, amit az emberek nagyon sok minden tevékenységükbe, tervükbe, életritmusukba nem igazán illesztenek be. Aztán egy idő után valóban azt veszik észre, hogy "elment a vonat". Viszont olyan sok minden van az életben, amit úgy nagyjából be lehet tervezni és ha az ember nem ragaszkodik görcsösen egy valamihez, akkor lehet változni, más és más szempontot lehet előtérbe helyezni és kellő humorral lehet legyinteni is sok mindenre, mert változik a fontossági sorrend is.
12/17 A kérdező kommentje:
Ezt a pár sort elteszem... :) Mert bár e szerint élek, csak időnként rámtör ez a pillanatnyi keserűség, és ilyenkor jó mástól hallani ilyesmit.
2017. aug. 12. 18:31
13/17 anonim válasza:
Szerintem vegyél erőt Magadon és ne a múlttal foglalkozz, - ekkor ilyen szép voltam, akkor olyan szép voltam, - hanem fordulj a jövő felé: "Koromhoz képest még mindig képes leszek az újjaim köré csavarni bárkit, ha úgy tartja kedvem!"
Nyugodj meg, aki szeretne Tőled valamit, le fogja vágni, hogy kötéltáncra már nem tud rávenni!
49 éves ferfiként a mai napig beleharapok időnként egy-két villanyoszlopba, jelzőlámpába, amikor meglátok egy, a szemeimnek kellemes jelenséget az utcán egy 40-es vagy korosabb nő láttán - úgy, hogy van Párom és nem vagyok nőcsábász!
Szerencsére a csodálatot még nem büntetik!
A jelen és a jövő!
A múlt MÁR nem hír!
14/17 A kérdező kommentje:
Vettem, igyekszem, köszönöm! ;)
2017. aug. 12. 19:38
15/17 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy most is rendkívül szép nő vagy. És én el is tudnám hitetni veled. Szia!42/F
16/17 A kérdező kommentje:
:) Talán igazad van. :) Köszönöm!
2017. aug. 13. 20:10
17/17 Csótár A nikó válasza:
Eleinte megijesztett a változás,de mára elfogadtam.Sőt!Az iskolás időszak maga volt a pokol.Folyton elégedetlen voltam magammal,már viszont minden oké.Nincs már rajtam nyomás a különbözőségem miatt.Narancsbőr,toka,kis pocak?Na és akkor mi van?Naponta tornázok,rendszeresen járok fodrászhoz,igyekszem csinosan felöltözni(néha nem sikerül) és kész.Ez vagyok én.Már nincs bennem az a nyomás a megfelelni-idomulni kényszere.Ja és 41 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!