Miért nem jutok semmire?
31 éves nő vagyok. Párkapcsolatom, családi életem rendben.
Viszont egyszerűen megőrülök attól, hogy nem vagyok sikeres. Vagyis úgy érzem engem semmibe vesznek mások, mert nem vagyok gazdag. Nem vagyok nagydumás.
Hiába végeztem anno főiskolán, nem abban dolgozom. Elpocsékolt éveknek tartom. Kijöttem Angliába, de itt meg a nyelv miatt vagyok megakadva. Persze az a menő, aki jól beszéli a nyelvet, neki jobb munkahely jut. Az nem számít, hogy amúgy hülye. És mintha ez gátolna a nyelv tanulásában is. Akármit elkezdtem eddig, hiába szenvedtem vele nem kaptam érte azt amit úgy érzem megérdemeltem volna. Most már nincs is igazán kedvem semmihez, mert úgyse lesz benne sikerem és úgyis mindig más lesz megbecsülve. Ez miért van? Pedig nem vagyok rossz ember, de vágyom egy kis sikerre.
"Persze az a menő, aki jól beszéli a nyelvet, neki jobb munkahely jut."
Ez valahol érthető. Hiába vagy jó szakember ha nem tudod átadni a tudásod, nem tudod alkalmazni.
Szerintem pár dolgot meg kell fogadni:
1. Nem kell a sikert hajkurászni.
2. Nem kell mindenben másokra hallgatni.
3. Nem kell mindenben másokhoz mérni magunkat.
4. A saját életünkből kell kihozni a legjobbat és az alapján élni.
Na meg elég demagóg a semmibe vesznek mert nem vagyok gazdag szöveg, főleg annak tekintetében hogy a "gazdag" kategória nagyjából a világ népességének néhány %-át jelenti a sokaknak annyi sem jut mint mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!