Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolják, hogy pasira,...

Miért gondolják, hogy pasira, szexre van szükségem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, még nem volt párkapcsolatom. A barátnőim és anyám szerint jót tenne nekem egy pasi. A legjobb barátnőm már valami hűdenagy dologként kezeli, ami majd megváltja a világot nekem, főleg a szexet.

Voltam már szerelmes, szerintem nagyon is, de az sajnos viszonzatlan maradt. Ha majd találkozok valakivel, akivel legalább ennyire jól érzem magam, akkor lehet róla szó, de nem akarok mindenáron bepasizni, igazából általában nem is izgat, hogy melyik milyen jól néz ki, illetve nem akarok senkit sem csak azért, hogy legyen. Nem vagyok aszexuális, kívánom a szexet, de nem értem, miért csinálnak ekkora ügyet belőle.

2017. aug. 8. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Mert idióták, már bocsi azért mert ezt mondom ! Utálom azt amikor valakit megszólnak mert még ilyen idősen nem szexszel . Én sokkal jobban értékelem azokat akik nem vetik magukat a szexbe mint azokat akik csak azért szexelnek ,hogy menőnek érezzék magukat. Mert nem ettől lesz menő valaki,legalábbis az én szememben !
2017. aug. 8. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Én is tökéletesen így gondolom, nekem se volt még párkapcsolatom, pedig lehetett volna -de én nem viszonoztam- és történt már fordítva is. A barátaim a szórakozóhelyeken mindig rám akarnak beszélni valamilyen ledér nőt, hiába mondom el ezredjére is nekik hogy nem érdekel.

Van akinek a koitusz a szüzességgel együtt szimbólum és több annál hogy elherdálja, van akinek csak egy mindenhónapos gyakorlat arra hogy felszabadítsa a szerotonint az agyában mert másképp nem képes rá. Én úgy érzem anélkül is teljes életet tudok élni amíg nem találok valaki kedveset számomra és senkinek sincsen felhatalmazása arra hogy rám erőltesse az ő életmódját / értékeit.

19/F

2017. aug. 8. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Ne is mondd. Egy cipőben járunk. Ugyanez van velem is, és már az idegeimre mennek vele. :D

17/L

2017. aug. 8. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Benne vagy a korban, amikor sokan már beleőrülne/tek, hogy nincs/nem volt.

Anyud biztos agyba-főbe kefélt pasikkal ilyenkor, és kellett neki, hogy kiélje magát.

De te nem ilyen típus vagy. Nem fogja megérteni sajna 🤔

2017. aug. 8. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!