Miért gondolják az emberek, hogy ha 16 évesen nem volt még valakinek barátja az fura, és hogy ebben a korban már jó lenne ha lenne? Mi az hogy jó lenne? Ez csak szerintem teljesen hülyeség?
mert megy a kis csírák közt a középben a verseny, ahelyett, hogy a maguk dolgával foglalkoznának. engem is cseszegettek, mert nem volt egész középben palim, meg nem dugattam rongyosra magam...
Most meg meg lehet nézni ki hol tart. én a vőlegényemmel rendes környéken élek, van rendes melóm, ők meg 18-19 évesen lebabáztak, még a szüleikkel élnek vagy valami roggyant környéken, cigók közt, max panel. Trabanttal.
Semmiről nem vagy lecsúszva 16 évesen. Én soha nem tartottam furának, gáznak, mindenki akkor vágjon bele egy kapcsolatba amikor készen áll rá, ne akkor, amikor "muszáj" mert a 11 éves osztálytársának is van már barátja. Van aki 15 évesen elég érett egy kapcsolathoz, bár ritka. Van aki meg soha életében nem lesz elég komoly, megbízható hozzá. Nem a kor számít. Inkább annyiból okozhat problémát, hogy mondjuk 18 évesen elkezdesz pasizni és még full kezdő leszel. de akit ez elriaszt tőled az meg se érdemel. Tetszik a hozzáállásod.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!