Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dohányosok! Ti szoktatok...

Dohányosok! Ti szoktatok cigit tarhálni?

Figyelt kérdés

Be szokott jönni?

Holnap lehet kipróbálom:D

2017. aug. 8. 00:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ismerősöktől igen, ha épp nincs.
2017. aug. 8. 01:06
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Idegentol? Max ha cserébe meghivhatom egy sörre.

Munkahelyen feljebbvalóktól? Egy kapucsínóért cserébe.

Kollégáktól? Persz, jovoheten meg ő hagyja otthon, és ő "tarhal".. Nem tétel..

Nade utcán, minden kapocs nélkül?

Nem is értem, hogy gondolod?

2017. aug. 8. 01:06
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Legvégső esetben. De mindig visszaadom.
2017. aug. 8. 01:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kihagyom:D
2017. aug. 8. 01:27
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Nem voltatok kollegistak :D

Egyébként ha valamiért _nagyon_ rá akarok gyújtani, akkor. Legutóbb mikor a forgalmi vizsgán meghuztak 4 éve, akkor tarhaltam egy jarokelotol, viszont akkor rögtön kettőt :D Nincs tétje, ha parasztnak néz, úgyse látod többé, ha még mégis, akkor legalább vissza tudod adni ;)

Ha velem találkozol holnap, fogok adni.

2017. aug. 8. 02:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Merre fele laksz utolsó?:)
2017. aug. 8. 02:03
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Ez már nem divat mostanság,munkahelyen főképp.Legutoljára a főnökömet voltam kénytelen lehúzni pár szállal,mert elfelejtettem vinni magammal,de ezt meghálálom neki természetben.
2017. aug. 8. 03:18
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 voltam 6 évig, ettől meg nem vagyok egy "ci..svéd", illetve az már azért együttélés, ha nem is haver, ismerős, latasbol, dohanyzoban vissza tudod adni. Nagyon nem ugyanaz, mint az érdeti "tarhalas"
2017. aug. 8. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem vagypk cigis, csak buliban szoktam cigizni, de olyankor elszívok 4-5-öt. De ezeket mindig baráttól, havertól tarhálom :) Velük úgyse tartjuk, ki kinek mennyivel tartozik. Valamikor én hívom meg őket valamire, aztán fordítva. Úgyis sokszor én vagyok a söfőr a bulikban, ez a fizettség nekem érte.
2017. aug. 8. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy valaki töröltette amiben leírtam a tapasztalatomat..... azzal, hogy töröltetve van még nem fog változni a dolog, hogy 10 kéregetőből 9 bizony abból a csoportból kerül ki. Aztán lehet ezt is töröltetni, ha valakinek ez kell a lelki nyugalmához.
2017. aug. 8. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!