Dohányosok! Ti szoktatok cigit tarhálni?
Figyelt kérdés
Be szokott jönni?
Holnap lehet kipróbálom:D
2017. aug. 8. 00:52
1/13 anonim válasza:
Ismerősöktől igen, ha épp nincs.
2/13 anonim válasza:
Idegentol? Max ha cserébe meghivhatom egy sörre.
Munkahelyen feljebbvalóktól? Egy kapucsínóért cserébe.
Kollégáktól? Persz, jovoheten meg ő hagyja otthon, és ő "tarhal".. Nem tétel..
Nade utcán, minden kapocs nélkül?
Nem is értem, hogy gondolod?
3/13 anonim válasza:
Legvégső esetben. De mindig visszaadom.
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kihagyom:D
2017. aug. 8. 01:27
5/13 anonim válasza:
Nem voltatok kollegistak :D
Egyébként ha valamiért _nagyon_ rá akarok gyújtani, akkor. Legutóbb mikor a forgalmi vizsgán meghuztak 4 éve, akkor tarhaltam egy jarokelotol, viszont akkor rögtön kettőt :D Nincs tétje, ha parasztnak néz, úgyse látod többé, ha még mégis, akkor legalább vissza tudod adni ;)
Ha velem találkozol holnap, fogok adni.
6/13 A kérdező kommentje:
Merre fele laksz utolsó?:)
2017. aug. 8. 02:03
7/13 anonim válasza:
Ez már nem divat mostanság,munkahelyen főképp.Legutoljára a főnökömet voltam kénytelen lehúzni pár szállal,mert elfelejtettem vinni magammal,de ezt meghálálom neki természetben.
8/13 anonim válasza:
#6 voltam 6 évig, ettől meg nem vagyok egy "ci..svéd", illetve az már azért együttélés, ha nem is haver, ismerős, latasbol, dohanyzoban vissza tudod adni. Nagyon nem ugyanaz, mint az érdeti "tarhalas"
9/13 anonim válasza:
Én nem vagypk cigis, csak buliban szoktam cigizni, de olyankor elszívok 4-5-öt. De ezeket mindig baráttól, havertól tarhálom :) Velük úgyse tartjuk, ki kinek mennyivel tartozik. Valamikor én hívom meg őket valamire, aztán fordítva. Úgyis sokszor én vagyok a söfőr a bulikban, ez a fizettség nekem érte.
10/13 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy valaki töröltette amiben leírtam a tapasztalatomat..... azzal, hogy töröltetve van még nem fog változni a dolog, hogy 10 kéregetőből 9 bizony abból a csoportból kerül ki. Aztán lehet ezt is töröltetni, ha valakinek ez kell a lelki nyugalmához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!