Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hány órát aludtok ebben a...

Ti hány órát aludtok ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Én alig bírok pár órát....

2017. aug. 6. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most vegyük azt, hogy nem kell korán kelni, azt csinálok amit akarok.

Így is max. 5 órát alszom kb. Télen sokszor 10-12-t is.

2017. aug. 6. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Ma hajnal kettőtől aludtam délig. Úgy, hogy józanul feküdtem le, és az előző napokban is jól kialudtam magam.

Két esetben nem tudok aludni: az egyik az volt, mikor fűtetlen szobában töltöttem az októbertől februárig tartó időt. 8-14 fokos volt a hely, mindegy, mennyire öltöztem fel, egy idő után fázni kezdtem, úgy meg elég nehéz elaludni, hogy reszketsz.

A másik, az abszolút csak tőlem függ. Ha valami bánt, akkor mindegy, mit csinálok, csak forgolódni fogok.

Ja, meg ha horkolnak mellettem.

2017. aug. 6. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, viszont érdekes, hogy mikor ébren vagyok, nem izzadok annyira, viszont este lefekszek, és reggel arra kelek, hogy még a hajam is lucskos. Úgyhogy fürödhetek kétszer :D
2017. aug. 6. 14:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Egész héten napi 5órát alazok kb.hiába fekszek 10et az ágyban.Már nagyon ki vagyok készülve, remélem ma estére, de legkésőbb megérkezik a lehűlés, mert a 30+fokos szobát nem bírom.
2017. aug. 6. 18:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Legkésőbb holnapra*
2017. aug. 6. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
igen , jön az enyhülés.
2017. aug. 6. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Kitartás, itt Pesten már esett és hűvös van :)
2017. aug. 7. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:
A mai alvásom kielégítőbb volt az egész hetinél.Nyitott ablaknál simogatott a vihar hideg szele :D tudtam én, hogy jobb lesz ez egyszer :D
2017. aug. 7. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!