Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet ebben a pusztulat...

Hogy lehet ebben a pusztulat melegben aludni?

Figyelt kérdés

Mindjárt rám jön a pánikroham mert semmi levegő nincs. Sem a szobában sem kint. Ha kinyitom az ablakot a meleg levegő jön be.

A ventillátor a meleget pörgeti csak.

Mi a szart lehet tenni? Nem tudok aludni sem. Forgolódok.

Ti mit csináltok? :( 21/L

2017. aug. 4. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én meg kint dolgozok egész héten a napon, és holnap is mennem kell.. Akkor én hogy bírjam?
2017. aug. 4. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom, nekem se megy. Most ráadásul még rosszabb kedvem van a szokottnál is, mert a távolban villámokat látok (Győr környéke) és ha ez ideér akkor muszáj lesz az ablakokat becsukni. Na nem mintha nagy felüdülést hozna most a szellőztetés, mert még most is 33 fokban pácolódok. :(
2017. aug. 4. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy. Én lassan kezdek belebolondulni. Rajtam csak az segít igazán, ha 5-8 jégkockát teszek fél literes bögrébe és elkortyolgatok valami italt, de ez is csak addig tart, ameddig iszom. Szintén padlásszoba, a levegő egyáltalán nem jár.. Vasárnapot várom, hogy lehűljön a levegő
2017. aug. 4. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Én arra összpontosítok, ami megnyugtat, ha eléggé belemerülök ezekbe a pozitív gondolatokba hamar el tudok aludni.
2017. aug. 4. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Az én ventillátorom hűt is. Én el tudok aludni vele. Nélküle nem tudnék most.
2017. aug. 4. 23:46
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Klímát nem ismeritek?
2017. aug. 5. 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
#16 Figyelj, ha állod a költségeket, szívesen megismerem :D
2017. aug. 5. 00:16
 18/19 anonim ***** válasza:
A p****ba, nem tudok aludni:(
2017. aug. 5. 03:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazából nemigen lehet aludni ilyen melegben. Amikor végre tudna aludni az ember, addigra a többségnek éppen kelnie kell, - a munkáltatókat nem nagyon érdekli, hogy miként állnak helyt az embereik, dolgozz meg a fizetésedért. A megdolgozás rendben van, csak a körülmények nem annyira. Már elkezdődött a korszak, amikor az emberek átállnak az éjszakai munkarendre nyaranként, - később ugyanez a Föld felszíne alatt lesz, de ez MOST igazából senkit nem érdekel. Nálam - a háló helységben - megy két propeller, egy kicsi, mobil léghűtő, nyitva van az ablak, törülközőt terítek magam alá, (ami adott esetben cserélhető és nem a matracot kell forgatnom, kicsavarnom,) "bőrkabátban", egy szál kanócban fekszem, de így sem tudom magam úgy kipihenni, hogy nem tűnjek másnaposnak, miután felébredtem, pedig nem piálok és nem is döföm magam. Legutóbb is - miután betántorogtam a dógozóba, szóltam a főnökömnek, hogy én mindent elkövettem annak érdekében, hogy ki tudjam magam aludni, de a meleg miatt nem tudtam, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ne kókadjak el odabent, de ha észreveszik, hogy fordulok le az asztal mellől, egyszerűen jöjjön oda valaki és rugdosson meg, hogy ne aludjak! Ez van!

Az pedig a világ x-edik csodája, hogy a szív- és keringési rendellenességgel, betegséggel élők hogyan bírják ezt úgy, hogy az egészségesnek vélt embereket is nyírja az aktuális meleg.

2017. aug. 5. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!