116 123-at próbálta már valaki?
Nem mostani a kérdés, de hátha valakinek jól jön majd a javaslatom,
Ami az lenne, bátran hívja bármikor bárki!
Nekem egyik este magam alatt lévős, pánikos, világvége hangulatú sírásrohamom közben jutott eszmbe, majdhogynem végső elkeseredésembe a lehetőség. Éltem vele, majdhogynem sírva sikerült az elején beleszólnom a telefonba.
Furcsa volt először a beszélgetés(számomra legalábbis szokatlan), mégiscsak egy idegen van a vonal túlsó végén, de hamar megnyíltam a segítőnek.
Első válaszadóra reflektálva, eleinte én is kicsit "ridegnek" és hűvös stílusúnak találtam az illetőt akivel vonalba kerültem, ez hamar alább hagyott, mivel remek hallgatóság is volt ezzel együtt, a mondandómra figyelt, és tényleg FIGYELT, a sorok közé látott, és a fél - háromnegyed órás beszélgetés alatt sikerült megnyugodnom, és a tanácsai által tisztábban láttam át az adott szituációt, és az érzelmeimet.
Hálás köszönet az egyesület önkénteseinek, tagjainak innen is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!