Titeket mi motivál, hogy dolgozzatok?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem nincs miért dolgozzak.
Természetesen én is szeretnék jó kocsit, házat stb., de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy meg van a szép autóm, de nem tudom megosztani senkivel és így már nem is akarom, hogy legyen.
Nem akarok fürdeni a pénzemben egyedül. Nekem az nem érne semmit, ha meglenne minden jó dolog, de közben meg teljesen egyedül vagyok. Nincs párom, gyerekem hogy értük dolgozzak..
Szóval nem motivál semmi. Van/volt valaki esetleg így?
2017. aug. 3. 00:07
11/12 anonim válasza:
Engem semmi, diák vagyok, anyám eltart, gyűlölöm a munkám, de addig se unatkozok otthon. Nem olyan szar ez.
12/12 anonim válasza:
Engem nem kell motiválni, én szeretem a munkámat.
De ha nem szeretném, van feleségem, akit szeretek, és van egy 8 éves fiam, akit nem csak szeretek, és fel kell nevelnem, de akinek példát is kell mutatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!