Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket mi motivál, hogy...

Titeket mi motivál, hogy dolgozzatok?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem nincs miért dolgozzak.

Természetesen én is szeretnék jó kocsit, házat stb., de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy meg van a szép autóm, de nem tudom megosztani senkivel és így már nem is akarom, hogy legyen.

Nem akarok fürdeni a pénzemben egyedül. Nekem az nem érne semmit, ha meglenne minden jó dolog, de közben meg teljesen egyedül vagyok. Nincs párom, gyerekem hogy értük dolgozzak..

Szóval nem motivál semmi. Van/volt valaki esetleg így?

2017. aug. 3. 00:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem semmi, diák vagyok, anyám eltart, gyűlölöm a munkám, de addig se unatkozok otthon. Nem olyan szar ez.
2017. aug. 3. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem nem kell motiválni, én szeretem a munkámat.

De ha nem szeretném, van feleségem, akit szeretek, és van egy 8 éves fiam, akit nem csak szeretek, és fel kell nevelnem, de akinek példát is kell mutatnom.

2017. aug. 4. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!