Ti mit tennétek ha kitörne egy atomháború és tudnátok, hogy kb.30 perc múlva pecsapódnak az első rakéták?
Illetve azt megelőzően, amikor már szinte biztos volt, hogy elkerülhetetlen lesz a konfliktus?
Próbálnátok biztos helyre menekülni, a túléléshez szükséges eszközöket felhalmozni vagy várnátok a halált?
Lenne akitől bocsánatot kérnél, vagy mindenféleképpen el akarnál búcsúzni?
Furcsa, de megmondanám a volt osztálytársamnak, hogy évekig bele voltam zúgva. Sosem mondtam el neki, de mindig is el akartam, talán megkönnyebbülnék, mert még most sem vagyok biztos, hogy kiszerettem belőle végleg.
Aztán a családommal tölteném az időt.
Vaaagy átmennék a szomszédok medencéjébe, és csinálnék valami nagy hülyeséget, hogy emlékezetes legyen az utolsó fél órám. Nem tudom :/ ez nagyon nehéz, és szomorú kérdés.
Ja és bocsánatot kérnék az egyik volt barátomtól/osztálytársamtól.
1-2, 2 eset van:
A, ha az X helyemen lennék, akkor a rohamcsomagommal együtt mennék a központi óvóhelyek valamelyikébe;
B, ha az Y helyemen lennék, akkor gyorsan összedobálnék pár dolgot és mennék a földalatti pincébe.
3, Vagy a 2 esetben lévő lehetséges túlélést várnám, vagy a halált.
4, Minek? Nincs olyan sok ember már körülöttem, akivel viszont kedvelnénk egymást vagy el kellene búcsúznunk...
Mondtam már korábban, még a lehetőségét is kár felvetni! Műsort sem csinálnék belőle! Nézd meg "A titok" című filmet, és választ kaphatsz mindenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!