Szerintetek Magyarországon miért vannak ilyen sokan a rock/metál zenék ellen?
Nem értem miért nézik le őket? Lehet én mozgok rossz körökben, de ebből a körből nem tudok kilépni, mert a saját családomról van szó. Olyan rossz érzés, hogy nem öltözködhetek úgy, ahogy akarok. Múltkor láttam egy polót, rajta a kedvenc bandámmal és anyám azt mondta, hogy úgy néznék ki benne mint egy leszbikus csitri.
Miért van az, hogy a szórakozóhelyeken is csak ezt a béna múlatós és rap zenéket nyomatják? Ezen a két műfajon kívűl más zene már nem is létezik M.o-n?
Mondjuk abban el vagy tévedve, hogy az emberek nem szídják a szeretett rockzenédet hanem nem foglalkoznak vele, nem beszélnek róla soha. Bár gondolom ez még rosszabbul esik.
Egyszer NagyFerót meghívták egy bálba ahol voltam, diszkó zene ment egész este, mikor jött a Feró az ő számait nyomta azt is végighallgattuk sőt élveztük is. Aztán elkezdte szapulni először a diszkózenét aztán a diszkóbajárókat is. Büdöslábú diszkópatkányok meg hasonlók. Csak néztünk hogy ez normális?
Szóval a diszkóba járók nem szidják a rockereket, nem kötekednek velük, egyszeűen nem érdekli őket a téma. De fordítva igen. Mért nem tudnak ők is elszórakozni a zenéjükre? Azokkal kötekedni akik más zenét szeretnek ez a legalja tuskóság. A büdöslábú is jobban illene rájuk. Egy rocker osztálytársam volt, mindig tömény izzadságszagot húzott maga után. Én ezt tapasztaltam. Vitatkozhatsz - ha abban jó vagy.
Szerintem szimplán tegyél magasról más véleményére. Rajtam is elég erőteljesen látszik a dolog, ráadásul már gimnázium óta hosszú hajam van férfiként. Mondhatom, célpontnak jó voltam... egy ideig.
Nem mentem érte neki senkinek, pedig enyhén szólva meglett volna hozzá a nyers erő, szimplán csak nem foglalkoztam velük, aztán ahogy látták, hogy nem tudnak vele bosszantani, hát hirtelenjében nem is lett olyan jó móka azon rugózni, hogy mit szeretek vagy mit nem.
Szóval élj úgy ahogy neked tetszik, és ne azon múljon a boldogságod, hogy másnak megfelel vagy sem, a te életet, élvezd ki.
Te és esetleg a környezeted így gondoljátok, az egy dolog.
Hogy a többségre nem ez igaz, az egy másik.
Legalább 1000+1 ellenpéldát tudnék felhozni ez ellen, igazából ez a 2 féle a gyakori, mindegyik többször fordult már elő.
1.: Már azért majdnem nekemjön az illető mert nemszeretem a cigány és a diszkózenét, aztán mikor megtudja, hogy rocker vagyok, már pusztán ezért elkezd szapulni, hogy "B...i rocker" meg hasonlók.
2.: Mikor suliban, vagy igazából bárhol benyomom a rockot, 10mp után már sírnak, hogy kapcsoljam ki, én persze hallgassak egésznap despacitot.
Mint mondtam, ez a 2 féle sztori már számtalanszor lezajlott. Ezzel szemben én ugye osztálytársaim révén hallgatom egésznap a despacitot és társait, bulikra járok, legkevésbé se rock koncerten is voltam már a társaság által, sőt még discoban is. És hányszor sírtam csak annyira is mint a nekemeső emberek 10mp rock hallgatástől? Egyszersem.
Ennyit a kötekedésről. Mondjuk az vicces, hogy milyen emberkék kötekedtek velem eddíg azért mert rocker vagyok, mert ha odáig fajul a helyzet (belemegyek a játékba, és felveszem amit mond) 2 ütés után már nemigen keltek volna fel (ilyen kis 50kilós gyerekek).
Kérdező!
Sajnos átérzem énis a helyzetet. Viszont tudod mi a szomorú? Sajnos Pestől nyugatra sincs ez feltétlen másképp, legalábbis én egy Tolna megyei faluban élem át ugyanezt. 60km-es körzetben olyan, hogy rock koncert? Szép álom is lenne. Helyette van egy csomó bál, mégtöbb disco, na meg persze a mindenki telefonján szóló despacitó, és ugyebár az ezekre a közönség, aki nem igazán nézi jó szemmel a rockereket.
De tudod, megtanultam kezelni a helyzetet, és együtt élni vele, elvégre a költözésen kívűl nekem sincs sok választásom, az azért meg még odébb van.
Addíg csak reménykedni tudok, hogy lesz egy rocker barátom, akivel felszabadultan lehet beszélni akár rockról is :)
10es:te nem egy tipikus rockert, hanem egy tipikus punkot ìrtál le.
Székesfehérváron szoktak lenni koncertek.
szabee666, az biztos, jövő héten FEZEN :D
Jössz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!