A buli elleni tüntetés Erzsébetvárosban egy jó megoldásnak tűnik, de nem lehetne az egész országra kiterjeszteni ezt, illetve súlyos pénzbírságra büntetni a részeg tizenéveseket?
én szeretnék bulizni egyet a tüntetők ellen, mert engem meg az zavar, hogy tüntetnek...
aki ennyire nem bírja a belvárost, pláne Budapestét, az költözzön falura. abból a pénzből, amiért el tudnák adni gyakorlatilag azonnal a belvárosi ingatlanjaikat, egy szép nagy kertes házat is tudnának venni akármelyik csendesebb községben.
én meg, aki nagyon szivesen költözne be Csepelről a belvárosba, csak egy örök álom lesz, mert annyi pénzem sose lesz, hogy ott tudjak venni egy 40-50 négyzetméteres kis lyukat...
Engem meg az zavar hogy ilyen ellen tüntettek.
Mentek ti a fenébe. Neked nem volt gyerekkorod?
Amit tudtok elvesztek tőlük, utána meg azon sírtok hogy mindegyik a gép előtt ül ahelyett hogy társaságban lenne.
Nagy a rancsúr? Sok a kockázati tényező?
Hátteret kell teremteni azoknak a társasági élethez, akiknek van mit, illetve van mire elkölteniük. Ugyanakkor tiszteletben kellene azt is tartani, hogy vannak, akik nem kiváncsiak már este negyed tizenegykor - vagy azután - semmilyen hangoskodásra, - meg kell adni mindenkinek az esélyt, hogy a másnapi kihívásokra mind testben, mind lélekben fel tudjon frissülni, ha igénye van erre.
A megoldást vigalmi negyedek létrehozásában látom, amelyek kellően messze vannak a lakott területektől annyira, hogy egy koncert hangereje se zavarjon senkit, ugyanakkor kellően közel van - és kellően jól megközelíthető - ahhoz, hogy az ember belátható időn belül el tudja érni a helyet - és ingét-gatyáját se költse a hely elérésének manőverére.
Az ilyen helyeket egyszerűbb volna ellenőrzés alá vonni is - minden szempontból, - higiénia, közbiztonság, stb..
A tüntetés, mint eszköz, viszont bohózat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!