Ha valakibe a vegbelén keresztül öntünk alkoholt, miközben fejjel lefele van, attól be tud rúgni?
Egy társalgásba felmerült ez a kérdés, de nem tudtunk közös nevezőre jutni.
Kérlek trollok kíméljenek, ez egy egyszerű felvetés, nem akarjuk megtenni.
Nem nem jut a gyomorba. A végbélnél nagyon gyorsan felszívodik, ezért föleg aki nincsen az alkholhoz szokva vagy esetleg nagyobb mennyiség vagy erös alkholt öntenek bele, az alkholmérgezésbe bele hal. A végbélnél sokkal gyorsabban szívodik fel az alkhol mint a gyomorban.
Ebbe rengeteg ember bele halt már, afiatalok akarják ezt kiprobálni mindig, és sajnos sokszor történik haláláso baleset.
Igen, gyomorba nem jut.
Nem vagyok antialkoholista, de soha nem értettem azokat, aki akarattal rúgnak be.
sőt, még tanácsot is kérnek, hogy lenne a legolcsóbb és leghatásosabb.
Én eddig ha berúgtam, alatta sem voltam jól, de utána borzalmas volt mindig.
Én antialkoholista vagyok, valamiért mindig elitéltem azt aki iszik.
Köszönöm a válaszokat :D
#8:
az ivás az amikor a szádon át juttatod a szervezetedbe :D
ez a módszer beöntés :D
(am én sem iszok alkoholt :D és ilyen módon sem juttatom a szervezetembe :D)
Hallottam olyat is,hogy tampont belemártanak alkoholba és azt dugják a fenekükbe.
Meg olyat is,hogy fülpiszkálót mártanak alkoholba és a fülükbe dugják. Mondjuk az utóbbi szerintem hülyeség. A tamponos dolog működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!