Fiúk, ez szerintetek gáz? Ti bírjátok az ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
16éves vagyok,lány.A helyzet az,hogy nagyon közvetlen vagyok,ebből adódóan sok a barátom.Aztán sokat mosolygok...De még mennyit!Úgy gondolom senkinek semmi rosszat nem teszek,de az emberek mégse csípik mikor mosolygok.Szép a fogam,nyugi! :D Ezért nem is értem miért kedvelik a sokkal inkább magukba fordulós lányokat a fiú barátaim.Attól hogy mosolygok attól még én is tudok komoly lenni.Fiúk,arra egy magyarázat hogy a komolyabb,és menőbb lányokat miért bírjátok jobban mint a mosolygós és közvetlen lányokat?2017. júl. 27. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!