Miért nem félek a haláltól?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tehát, arról lenne szó, hogy egyszerűen valamiért nem félek a haláltól. Régen rettegtem tőle, éjszakánként alig bírtam elaludni, mert attól féltem, hogy reggel már nem ébredek fel. Igazából, miután ez az érzés elmúlt bennem, azután tériszonyos lettem, és a magasságtól még a mai napig félek. Viszont: most nyáron életemben először repültem, februárban tudtuk meg, hogy repülővel megyünk, és azt hittem, hogy nagyon fogok félni, de egyáltalán nem. Valamiért az a gondolat volt a fejemben, hogyha lezuhanunk, akkor Isten is így akarta, és hogy már nincs több dolgom itt a földön (alapjáraton nem vagyok vallásos). Régen rettegtem a csúszdáktól is, ma már csak nagyon kevés olyan csúzda van, amin nem mernék lecsúszni. A tériszonyom ellenére most a nyaraláson egy ilyen hőlégballon szerű valamire is felültem, és nagyon élveztem. És igazából, nem szeretnék meghalni, de valahogy az sem izgatna, ha ez még is megtörténne. Miért van ez? :/ 12/L2017. júl. 24. 22:04
11/11 Aneem válasza:
Valószínűleg egy sokat megélt öreg lélek vagy, akinek az idő múlásával szépen lassan kezdenek visszatérni a régi mintái / bölcsességei.
A haláltól nem kell félni, ha képes vagy elengedni a földi dolgokat, és esetlegesen üdvözölni a halált amikor elérkezik, eljutottál egy igen magas szintre, ahol ha akarod játék lehet az egész világ, egy olyan játék ahol te vagy a játékmester, és ahol egy boldog életet élhetsz, birtoklási vágy nélkül, szeretetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!