Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Segitesetek! Szerintetek,...

Segitesetek! Szerintetek, mennyi az esélye annak, hogy egy menő jóképű csávó belémszeressen?

Figyelt kérdés
Én lassan úgy látom a fiuknak csak az atlétikás, vékony lányok jönnek be . Vagyi az én körömbe a fiuknak csak az számit, hogy menő legyen, lapos hasa legyen, nagy feneke és nagy melle. Viszont én nem tudom hogy felelnék meg ezeknek az elvárásoknak, miszerint, én is elég menő vagyok, viszont a hasamon van pár felesleg, és mostmár kezdek tokásodni, fenekem az tökéletes, viszont kicsik a melleim . Tornázok emellett , és táncolok , viszont nem tudom, hogy nem megy le a hasamról semmi

2017. júl. 22. 02:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze a fiúk felszínesek amiért vékony, sportos lányok tetszenek nekik, de azért legyen jóképű izmos magas stb, ugye? :D
2017. júl. 23. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt nem ettem hogy aki nem100% os úgy értem hogy.... hibátlan test, arc stb......ahogyan te is mondtad, miért vágyik tökéletes társra??

Keres olyant aki hasonlo mint te.

2017. júl. 24. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem így ..... 0 esélyed van, Bocsi.

De mindenkiben van való vonzó, ez egy jó pont. :) használd ki.

2017. júl. 24. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!