Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Afrikában az UNICEF a segélysz...

Afrikában az UNICEF a segélyszállítmányok mellett a szexuális védekezést is elősegíti?

Figyelt kérdés
Néztem egy dokumentum filmet a mostani Kelet-Afrikáról, hogy nagyon nagy az éhség és már évek óta nem esett eső. Sajnálom a beteg, alultáplált gyerekeket, de nem értem, hogy miért nem tudnak védekezni az afrikai nők? Azzal, hogy 9 gyerek van a családba, csak a saját helyzetüket nehezítik meg. Miért nem védekeznek? Nincs erre pénzük vagy nem tudják, hogy van ilyen?
2017. júl. 21. 01:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekik a gyermek az áldás, akkor is ha éhen hal. Gyereket csak Isten adhat, és Isten vehet el, vagyis oka van annak hogy ennyi születik, és ennyi hal meg.

Vagy azt se tudják hogy készül a gyerek...

Sajnos mindenhol a tudatlanok szaporodnak ész nélkül, mert ők nem látják be ennek a hátrányait, következményeit.

Én ezért is helyezném a legfőbb hangsúlyt az oktatásra, mert azzal hogy csak etetik, meg gyógyszerezik a családonként 10+ gyereket, annak elég súlyos következményei lesznek az egész bolygóra nézve... (túlnépesedés, migráns áradat, élelmiszerhiány, termőföld hiány hisz mindenhol lakni fognak -> mégnagyobb élelmiszerhiány, rengeteg hulladék, háborúk, stb.)

Aki kikerül ebből a tudatlan nyomorból, és legalább írni-olvasni megtanul, az már tudni fog racionálisan gondolkodni, és a családot is tudatosabban tervezi. Legalábbis erre nagyobb az esély...

Amúgy meg az UNICEF csak a meglévő gyerekekkel foglalkozik, legalábbis úgy tudom.

2017. júl. 21. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!