Puzsér kezd erőltetett és "hisztis" lenni?
Figyelt kérdés
Régebben bírtam, de mintha egyre durvábban csapongana és próbálna megfelelni egy gyökerebb, primitívebb vonalnak (nem tudom érthető-e).2017. júl. 18. 11:40
1/20 anonim válasza:
Nekem mindig is nagyon erőltetettnek tűnt.
3/20 anonim válasza:
Multkor Tóht Gabira volt ki akadva.Fel hivták rádiobol Puzsért.Mondta a magáét.Kérdezték töle " kit kellene akkor halgatni "?? Válaszolni nem tudot...
4/20 anonim válasza:
Kezd?! Ennyire tenyerbemaszo, irritalo stilust kb. rajta kivul senkitol nem hallottam, meg akkor is amikor amugy igaza van, elviselhetetlenul modoros...
5/20 A kérdező kommentje:
# 3
Mi volt ez a Tóth Gabis ügy?
2017. júl. 18. 12:34
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 18. 12:35
8/20 anonim válasza:
Nagy vonalakban egyetértek a mondandója nagy részével.
DE! Mindig is ilyen erőltetett és hisztis volt, máskülönben senkit sem érdekelt volna.
9/20 anonim válasza:
Én azon csodálkozok, hogy még nem verte meg senki a stílusa miatt.
10/20 anonim válasza:
Persze, hogy érthető.
Dettó így vagyok vele. Először kifejezetten szimpatikus voltak a megnyilvánulásai, de jó ideje annyira tenyérbe mászó a stílusa, hogy nő létemre még én is behúznék neki egyet. Nagyon elszállt vele a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!