Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Taszító, ha egy nőnek dagad a...

Taszító, ha egy nőnek dagad a bokája?

Figyelt kérdés
Ha egy fiatal nőnek dagad a bokája egyéb okok miatt az mennyire taszító?

#betegség #vizesedés #Buciboka #kínos.
2017. júl. 17. 19:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondom hogy ronda, de nem szép, tökmindegy, hogy tehet róla, mert zabál, vagy betegség miatt nem tehet róla..sajnálom aki így jár, de azért nem fogok hazudni..szóval te sajnálatból mondod azt hogy minden rendben van vele? szerintem ez képmutató hozzáállás, mert itt vigasztalod, de ha szembejönne veled az utcán, vagy össze akarna jönni veled lehet nemet mondanál miatta
2017. júl. 17. 20:32
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt kérdezném meg hogy nem csak magassarkúban dagad?
2017. júl. 17. 20:33
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, bár az miatt lenne, de nem sűrűn hordok magassarkút. Nem túlsúly miatt van ez hanem betegség. Érthető az is, ha ezt valaki taszítónak tartja, mert valóban nem esztétikus, csak sajnos nem lehet ellene semmit tenni. :/ A kritika is legalább egy vélemény úgyhogy köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 17. 20:52
 14/30 anonim ***** válasza:
69%

Jajj ember, menjetek már. Ez egy betegség, nem ő tehet róla, egy hosszú nyári nap után nekem is kicsit vastagabb szokott lenni a bokám.

Mondhatjátok, hogy undorító, taszító, szerintem csak nem olyan esztétikus.

2017. júl. 17. 20:58
 15/30 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki itt nagyban vitába szállt a képmutatókkal, tényleg sajnálom, hogy ilyen problémád van! Nagyon ritka az ilyen értelmes kérdező, aki nem csak önigazolást vár, hogy elhitessék vele, hogy csodaszép és nincs semmi baj. De mégis mennyire durván dagad? vagy ez mitől alakul ki?? :/
2017. júl. 17. 20:58
 16/30 anonim ***** válasza:
és még mindig nem mondta senki hogy undorító, csak nem esztétikus. hiába fordítja ki itt a másik válaszoló az ember szavait, hogy ő tűnjön a jófejnek :D
2017. júl. 17. 20:59
 17/30 anonim ***** válasza:
69%

"Attól még, hogy sok nő szenved vele, nem szép...ha sok nőnek 3 foga lenne, akkor arra is azt mondanád, hogy nincs vele probléma?"

Azért a kettőt ne hasonlítsd össze,a 3 fogúság sokkal gázabb,már csak azért is,mert igénytelenségre vall.Gyűjtsön fogsorra,annyit megér,ha nem is olcsó.A bokadagadás meg nyilván nem szép,de azt értsd meg,hogy nincs tökéletes ember,mindenkinek van testi hibája,csak nem mindegy,amit írt az egyik válaszoló is,hogy a tescós száztíz kilós Mari néni bokája dagad,aki eleve igénytelen magára,vagy egy egyébként jól kinéző nő.

Szóval igenis,el lehet fogadni egy ilyen testi hibát,álszentség nélkül.

2017. júl. 17. 21:02
 18/30 A kérdező kommentje:
#15 Kiskorom óta jelen van ez a probléma, de sajnos az elmúlt időszakba már lassan állandóvá vált. Az orvosok nem tudják pontosan megmondani mivel a családban nincs ilyen betegség. Spekulációk mennek, hogy nyirok keringési vagy esetleg érrendszeri megbetegedés lehet, így vizsgálatról vizsgálatra küldenek és mivel egyenlőre nincs megoldás rá kezd kellemetlenné válni számomra is. Egyébként elég rendesen dagad (mintha el tört volna) és van, hogy mind a kettő, de ezt próbálom a lehető legjobb módon takarni. Ezért voltam kíváncsi külső emberek véleményére is. Nem bánom, ha valaki most durván véleményez legalább megismerem ezt a nézőpontot is amivel szembesülnöm kell, de jól esik hallani, hogy van aki máshogy gondolkodik.
2017. júl. 17. 21:25
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Értem. Őszintén sajnálom a véleményem, én se vagyok tökéletes, ahogy más sem. Én pl kopaszodok, ami nagyon zavar. le is borotváltam a fejem kopaszra pedig mindig hosszabb hajam volt az átlagnál. Ettől függetlenül meg biztos hogy egy értelmes, aranyos nő vagy, ne hagyd hogy ez elvegye az önbizalmad..remélem végül kitalálják majd, hogy mi okozza a problémát
2017. júl. 17. 21:36
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen szép, de ez legyen a legkisebb baj.
2017. júl. 17. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!