Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szerettek itt gyakorin...

Ti szerettek itt gyakorin privátot kapni?

Figyelt kérdés

Azért érdekel, mert nem mindenki válaszol a privát üzenetekre. Érdekelne, hogy miért. Ez ennyire utálatos dolog egyeseknek? Vagy mi tarja őket vissza (a szabad akaratukon kívül )? Ez nem azt jelenti, hogy egy időtlen beszélgetésbe kell kezdeni bárkivel. Ezért nem értem. Vagy eh már túl ’személyeskontakt’?

Köszi a válaszokat! :)

2017. júl. 15. 22:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Általában értelmetlen privátokat kapok, elküldenek anyámba és akkor még finom voltam :D
2017. júl. 16. 02:03
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem szeretem. Vannak olyan trigger szavak, amikre a perverzek rákeresnek szerintem. Ezért szoktam kapni harisnya/mell/szűz témákat normálisan taglaló kérdésekhez kéretlen felhívásokat.

Néha csak az van, hogy kapok egy annyit, hogy "szia", és látom, melyik válaszom miatt írt. Azokat is ignorálom.

Lehet, hogy én vagyok a leggonoszabb ember, de olyan is volt, hogy valakinek segíteni szerettem volna, írtam neki, és a válasza egy háromnegyed órás hangfájl volt. Ezzel nem tudok mit kezdeni.

2017. júl. 16. 10:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek "beszélgetés", "ismerkedés" céljából visszaírni senkinek, de ha valaki segítséget kér, vagy kérdései vannak valami olyan dologgal kapcsolatban, amihez a válaszaim alapján értek, akkor szívesen válaszolok.

Ha véletlenül a szexualitás kategóriában leírom a korom és a nemem (fiatal lány), akkor egyből kapok vagy 20 "szia, akarsz ismerkedni?" vagy ami még szörnyűbb: "szia, szoktál maszturbálni?" üzenetet...

Az ismerkedéssel az a bajom, hogy ha egy kérdésre valami normális, de privát jellegű dolgot válaszolok, akkor furán jön ki a helyzet, mert rendes ismerkedésnél nem feltétlenül osztanék meg ilyen dolgokat egy olyan emberrel, akinek még a nevét sem tudom. Nem szeretem senkinek megmondani a lakóhelyem (kisváros), a nevem (viszonylag ritka név), bármi ilyesmit ami alapján facebookon bárki 2 perc alatt megtalál, van egy ilyen furcsa félelmem, hogy egyszer valahogy nyilvánosságra kerül, hogy miket válaszolok. Pedig a válaszaim fele trollkodás, a másik fele sulival kapcsolatos vagy magánéleti dolog, de az emberek egy csendes, rendes, ártatlan, visszahúzódó lánynak ismernek és szeretném fenntartani ezt a képet magamról :D

2017. júl. 16. 12:11
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha az jön le a levélből, hogy értelmes emberke írta, akkor nincs vele gondom. Van olyan, aki rám írt és azóta is beszélünk, csak átmentünk facebookra. Ha egy idióta ír rám, akkor értelemszerűen nem válaszolok.
2017. júl. 16. 21:48
 25/27 anonim válasza:
100%

Aha, persze, néha van aki megfog a dumájával, meg olyan izgi a piros felkiáltójel 😋

18L

2017. júl. 17. 15:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Én szoktam válaszolni, kivéve, ha épp nem érek rá, azt később meg elfelejtem. :D
2017. júl. 20. 15:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek privátot kapni, főleg egy olyan embertől, akinek adok a véleményére.
2017. aug. 11. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!