Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szerettek itt gyakorin...

Ti szerettek itt gyakorin privátot kapni?

Figyelt kérdés

Azért érdekel, mert nem mindenki válaszol a privát üzenetekre. Érdekelne, hogy miért. Ez ennyire utálatos dolog egyeseknek? Vagy mi tarja őket vissza (a szabad akaratukon kívül )? Ez nem azt jelenti, hogy egy időtlen beszélgetésbe kell kezdeni bárkivel. Ezért nem értem. Vagy eh már túl ’személyeskontakt’?

Köszi a válaszokat! :)

2017. júl. 15. 22:02
1 2 3
 11/27 SirMoook ***** válasza:
100%

Én szeretek, meg válaszolni is szeretek rá, de sokan nem írnak vissza úgy se, hogy ők kezdeményeztek.. (pedig lányként én nem írogathatok senkire)

18/L

2017. júl. 15. 22:29
 12/27 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Szeretni nem mondanám, hogy szeretem, de örülök sokszor ha jön egy. De legtöbbször lánynak hisznek, pedig ott virít a nevem és ez egy férfi név.
2017. júl. 15. 22:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább közömbösen állok, hozzá. Ha értelmes levelet kapok amiből lesz egy kis beszélgetés annak örülök. Váloszolni csak akkor nem szoktam ha trollkodás van a levélben és nincs értelme, az ilyeneket többnyire le is tiltom.
2017. júl. 15. 22:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondterheltek az emberek, lefoglalja őket a saját kis világuk, agyalnak, nem szívesen osztják meg, panaszáradatot nem akarnak másokra zúdítani, mert tudják, hogy másoknak is megvan a saját bajuk. Egy másik hasonló kérdéshez ezt írtam:

"Mert lehet, hogy túl sok levelet is kapnak, és valamelyik elsővel, vagy találomra egyel el kezdenek levelezni. Több személyre figyelni egyszerre, meg intenzíven írogatni egyszerre, nehéz. Én most hirtelen erre tudnék gondolni.

(...) Ja meg lehet,hogy nem gondolja ,hogy valaki elszomorodik, mert az neki a sejtése, hogy úgyis a többiek is, mindenki más is tudja, hogy fennáll az esélye, hogy ilyenkor sok levelet kap, és akkor reméli, hogy nem veszik zokon, hogyha nem ír, esetleg csak később válaszol."

Egy megint másik kérdéshez pedig ezt:

"Szerintem azt megmondaná nyíltan, ha nem akarná veled tartani a kapcsolatot. Végülis megtehetné azt is, hogy simán csak nem válaszol. Esetleg még az is benne lehet, h.lye opció, de lehet, hogy szerelmes beléd vagy csak tetszel neki, és így akarja elhessegetni az ilyesmi gondolatait. Amúgy valószínűleg szerintem csak fáradt, lefoglalják őt is a napi dolgai, így nem nagyon vannak témái, amiket csak úgy előránthat a kalapból. Valakinek ez jön zsigerből , valakinek meg nem megy. De én pl ha nem akarnék valakivel levelezni, akkor megírnám, hogy "bocsi, de nem szeretnék veled többet levelezni" És akkor lekoptatna; szóval szerintem nincsenek ilyen szándékai, hogy lekoptasson téged. Bele lehet fásulva a mindennapokba, nem jók annyira a kommunikációs képességei, esetleg középiskolában nem kommunikált sokat; a saját belső gondolatait, érzéseit nem akarja vagy nem tartja érdemesnek mások előtt ilyen szinten feltárni, talán abban sem biztos, hogy megértenéd, lehet, hogy tart tőle, hogy bántanád is, vagy kioktatnád miatta, esetleg panaszkodni tudna csak, azt meg minek, ha mindenkinek megvan úgyis a maga baja, nem akarja még az övét is rádtukmálni, rádzúdítani; vagy azok csak olyan belső gondolatok, amiket nem szivesen , csak egy nagyon szűk körrel szeretne megosztani , akiről tutira tudja, hogy full megérti, esetleg még azoknak se; nem feltétlenül panaszkodás , hanem ilyen okfejtés, elmélkedés is lehet. Meg vannak olyan dolgok is, amiket nem jó neten leírni, hanem inkább személyesen lenne jó kitárgyalni, meg az a legőszintébb, meg sokkal személyesebb, meghittebb barátságosabb hangulata van, látja a te reakcióidat is, meg is ölelhet téged, stb. De amúgy pl aki középiskolában nem sokat beszélgetett, kicsit zárkózottabb volt, annak nem alakult ki ilyen cseverészős -gyere csevegjünk bármiről- típusú képessége, hogy bármiről el tud dumálgatni és akár őszintén, -akár nem annyira -órákat mindenféle dolgokról.

*meg ha sok rossz tapasztalata van emberekkel, sokszor átverték , sokszor csalódott, látta, hallotta, hogy az emberek sunyi módon kibeszélték egymást, akár barátaikat, akár részt is vett benne már régebben , de már nem kíván részt venni; mert látja, hogy az emberek megbízhatatlanok, zavarja, ha nem őszinték, nem tesznek meg neki egész apró szívességet, annak ellenére, hogy megígérték. Esetleg amúgy attól is tarthat, hogy neked ő jön be, és akkor még ezért is lehet távolságtartó."

2017. júl. 15. 23:05
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
*Ja én amúgy szeretek privátot kapni,mert izgalmas, de van amikor nincs kedvem válaszolni épp, és úgy gondolom, hogy holnap, mert ma már nem, vagy nemtom, és akkor egy idő után szép lassan elfelejtődik, mert maguk alá temetnek a világ dolgai, amiken agyalni szoktam.
2017. júl. 15. 23:07
 16/27 A kérdező kommentje:
#14 wow. Hosszú válasz, de megérte elolvasnom. 👍
2017. júl. 15. 23:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször azért sem válaszolok, mert nem lógok ezen az oldalon napi szinten. Amúgy a legtöbb esetben nem szeretem. Persze ennek is van vállalható formája, sokan normális választ adnak, csak félnek, hogy valaki ráismerne a meséjük alapján, hogy kiről van szó. De legtöbbször perverzek írnak, kötekedők, akik nem akarják vállalni a véleményük a moderátorok miatt, esetleg még szolgáltatást hirdetőkbe is belefutottam már...
2017. júl. 15. 23:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek privátot kapni, a legtöbbször vissza is írok (hirdetés, kötekedés, stb. ilyeneket figyelmen kívül hagyom, nem válaszolok). Bár olyan is van amikor valaki csakúgy minden ok nélkül lelép, aztán soha többet nem ír vissza, na azt nem bírom. Akkor mondja meg mi a helyzet. Ha meg valaki barátkozás/ismerkedés célból ír, hát írjon, benne vagyok. Csak kis részüknél alakul ki valami belőle, távolság miatt is, meg más okok is vannak. 18F
2017. júl. 15. 23:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, mert nem beszélgetni és/vagy ismerkedni járok ide, hanem a feltett kérdésekre válaszolni.
2017. júl. 15. 23:37
 20/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Ha jó beszélgetés sül ki belőle akkor főleg. 20F
2017. júl. 16. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!