Ruhaadományozás? Hogyan?
Sziasztok! Nem rég sikerült szelektálnom "pár" (vagy negyven darab) általam már jó ideje nem is hordott darabot, és anyukám ellenzése ellenére (:D) arra gondoltam, hogy eladományoznám őket egy szervezetnek, hogy ha már pénzzel nem (szintén anyukám ellenzésére; őszintén, nem értem, neki miért nincs szíve), de legalább ezzel segíthessek a rászorulóknak, csakhogy kicsit tudatlan vagyok a témában, illetve már ott elakadtam, hogy hova lenne a legjobb adományozni. Tudom, hogy volt erről kérdés évekkel korábban, de lehet azóta változott valami, vagy nem is tudom... szóval, annak a segítségét várnám a leginkább, aki az elmúlt időben adományozott, vagy rendszeresen szokott, esetleg egy ilyen szervezet tagja, vagy ismer hasonlót. JA! És még egy fontos információ: kisvárosban lakom, kb. 100km-re Pesttől, szóval mindenképp olyan szervezetre lenne szükségem, ami kijönne a holmikért. A ruhagyűjtő konténereket ne ajánljátok, kérlek, nálunk nincs ilyenre lehetőség!
Előre is köszönöm a segítséget!
(Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam a kérdést.)
18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!